gazowana-smietana
Użytkownik
tak, właśnie tak.faktycznie Zenit nie istnieje, że z takim wyprzedzeniem już dawno rozliczyles Pepiki na plus? Czyli oglądasz?
Jak ja żałuje, że Rosenborga nie pograłem z jakimś hc ajjjj
tak, właśnie tak.faktycznie Zenit nie istnieje, że z takim wyprzedzeniem już dawno rozliczyles Pepiki na plus? Czyli oglądasz?
Powiem Ci że ciężko mi z tym,ale sami są sobie winni,rywale nie będą zgrywać umysłowo chorych dla ich awansu... I tak już za dużą pomoc dostali.Gdybym był ich kibicem to właśnie bym wisiał na płocie ????
Anwil to teraz ciekawy zespółLE![]()
Barcaza przeproszeniem, ale to co zagrała Barcelona to jest tak jebana anty koszykówka, że się w głowie nie mieści, Anwil by ich ograł -10... TFU TFU TFU
Czemu?Lebron under 29.5 @ 1,80
Żebyś się nie zdziwił ????To jest czysty piękny hajs. Nie ma opcji, aby ten Minas wygrał set. Oni są totalnie bez formy. Totalnie. Buki oszalały z tymi kursami. Goście w 100% kontrolują każdy set i trzymają ich na dystans 2-3 pkt.
Chyba juz można powiedzieć że się myliszTo jest czysty piękny hajs. Nie ma opcji, aby ten Minas wygrał set. Oni są totalnie bez formy. Totalnie. Buki oszalały z tymi kursami. Goście w 100% kontrolują każdy set i trzymają ich na dystans 2-3 pkt.
zanim coś napiszesz to może sprawdź z kim grali ostatnie spotkania ...To jest czysty piękny hajs. Nie ma opcji, aby ten Minas wygrał set. Oni są totalnie bez formy. Totalnie. Buki oszalały z tymi kursami. Goście w 100% kontrolują każdy set i trzymają ich na dystans 2-3 pkt.
Na konto bankowe i ecopayz w ok 10h , (jeśli zlecisz przed 5 rano to naq 2 księgowaniu masz - jesli teraz to na pierwszym )Panowie ile ida teraz wyplaty z Uni ?
Były pamiętam ???? Jeszcze wtedy mnie piłka jarała ale ten Milan lat 90tych to była mega mocna paka.Myślę,że jedna z najlepszych drużyn w historii jeśli nie najlepsza. W tym składzie ogrywaliby najlepsze reprezentacje narodowe. To się oglądało z zapartym tchem. Pamiętam do dziś ich skład, tylko bramkarza musiałbym sobie przypomnieć ale w tej drużynie to w bramce mógł wisieć ręcznik i różnicy by nie robiło. Mega mocna defensywa Maldini,Baresi,Tassotti,Costacurta, Baresi a dalej Ancelotti, Rijkaard, Donadoni,Gullit, Van Basten a potem jeszcze Jean Pierre Papin.Najlepsi fenomenalni Holendrzy plus obrona reprezentacji Włoch z czasów gdy catenaccio to było catenaccio czyli betonowy mur. Skład masakryczny.To była najmocniejsza personalnie drużyna wszech czasów.A Inter miał dla równowagi trzech najlepszych Niemców Lothara Matthausa, Brehme i Klinsmana ale nie byli tak dobrzy jak wielki Milan.Dużo jest prawdy w tym, że nasi są w Serie A bo jest jaka jest.
Piękny tydzień dla Włochów. Wypad na pysk Milan i Inter, a Napoli jak zawsze w ważnych momentach nie ma jaj na pokazanie swojej mocy. Ciężko uwierzyć, że Inter i Milan to były potęgi kiedyś, które wygrywały LM.
Tym większy szaunek należy się takiej Barcelonie, czy Realowi, że tak wysoki poziom potrafią trzymać non stop.
W bramce był Giovani Galli a pożniej Sebastiano Rossi ????Były pamiętam ???? Jeszcze wtedy mnie piłka jarała ale ten Milan lat 90tych to była mega mocna paka.Myślę,że jedna z najlepszych drużyn w historii jeśli nie najlepsza. W tym składzie ogrywaliby najlepsze reprezentacje narodowe. To się oglądało z zapartym tchem. Pamiętam do dziś ich skład, tylko bramkarza musiałbym sobie przypomnieć ale w tej drużynie to w bramce mógł wisieć ręcznik i różnicy by nie robiło. Mega mocna defensywa Maldini,Baresi,Tassotti,Costacurta, Baresi a dalej Ancelotti, Rijkaard, Donadoni,Gullit, Van Basten a potem jeszcze Jean Pierre Papin.Najlepsi fenomenalni Holendrzy plus obrona reprezentacji Włoch z czasów gdy catenaccio to było catenaccio czyli betonowy mur. Skład masakryczny.To była najmocniejsza personalnie drużyna wszech czasów.A Inter miał dla równowagi trzech najlepszych Niemców Lothara Matthausa, Brehme i Klinsmana ale nie byli tak dobrzy jak wielki Milan.