gazowana-smietana
Użytkownik
tak, właśnie tak.faktycznie Zenit nie istnieje, że z takim wyprzedzeniem już dawno rozliczyles Pepiki na plus? Czyli oglądasz?
Jak ja żałuje, że Rosenborga nie pograłem z jakimś hc ajjjj
tak, właśnie tak.faktycznie Zenit nie istnieje, że z takim wyprzedzeniem już dawno rozliczyles Pepiki na plus? Czyli oglądasz?
Powiem Ci że ciężko mi z tym,ale sami są sobie winni,rywale nie będą zgrywać umysłowo chorych dla ich awansu... I tak już za dużą pomoc dostali.Gdybym był ich kibicem to właśnie bym wisiał na płocie ????
Anwil to teraz ciekawy zespółLE
Barca za przeproszeniem, ale to co zagrała Barcelona to jest tak jebana anty koszykówka, że się w głowie nie mieści, Anwil by ich ograł -10... TFU TFU TFU
Czemu?Lebron under 29.5 @ 1,80
Żebyś się nie zdziwił ????To jest czysty piękny hajs. Nie ma opcji, aby ten Minas wygrał set. Oni są totalnie bez formy. Totalnie. Buki oszalały z tymi kursami. Goście w 100% kontrolują każdy set i trzymają ich na dystans 2-3 pkt.
Chyba juz można powiedzieć że się myliszTo jest czysty piękny hajs. Nie ma opcji, aby ten Minas wygrał set. Oni są totalnie bez formy. Totalnie. Buki oszalały z tymi kursami. Goście w 100% kontrolują każdy set i trzymają ich na dystans 2-3 pkt.
zanim coś napiszesz to może sprawdź z kim grali ostatnie spotkania ...To jest czysty piękny hajs. Nie ma opcji, aby ten Minas wygrał set. Oni są totalnie bez formy. Totalnie. Buki oszalały z tymi kursami. Goście w 100% kontrolują każdy set i trzymają ich na dystans 2-3 pkt.
Na konto bankowe i ecopayz w ok 10h , (jeśli zlecisz przed 5 rano to naq 2 księgowaniu masz - jesli teraz to na pierwszym )Panowie ile ida teraz wyplaty z Uni ?
Były pamiętam ???? Jeszcze wtedy mnie piłka jarała ale ten Milan lat 90tych to była mega mocna paka.Myślę,że jedna z najlepszych drużyn w historii jeśli nie najlepsza. W tym składzie ogrywaliby najlepsze reprezentacje narodowe. To się oglądało z zapartym tchem. Pamiętam do dziś ich skład, tylko bramkarza musiałbym sobie przypomnieć ale w tej drużynie to w bramce mógł wisieć ręcznik i różnicy by nie robiło. Mega mocna defensywa Maldini,Baresi,Tassotti,Costacurta, Baresi a dalej Ancelotti, Rijkaard, Donadoni,Gullit, Van Basten a potem jeszcze Jean Pierre Papin.Najlepsi fenomenalni Holendrzy plus obrona reprezentacji Włoch z czasów gdy catenaccio to było catenaccio czyli betonowy mur. Skład masakryczny.To była najmocniejsza personalnie drużyna wszech czasów.A Inter miał dla równowagi trzech najlepszych Niemców Lothara Matthausa, Brehme i Klinsmana ale nie byli tak dobrzy jak wielki Milan.Dużo jest prawdy w tym, że nasi są w Serie A bo jest jaka jest.
Piękny tydzień dla Włochów. Wypad na pysk Milan i Inter, a Napoli jak zawsze w ważnych momentach nie ma jaj na pokazanie swojej mocy. Ciężko uwierzyć, że Inter i Milan to były potęgi kiedyś, które wygrywały LM.
Tym większy szaunek należy się takiej Barcelonie, czy Realowi, że tak wysoki poziom potrafią trzymać non stop.
W bramce był Giovani Galli a pożniej Sebastiano Rossi ????Były pamiętam ???? Jeszcze wtedy mnie piłka jarała ale ten Milan lat 90tych to była mega mocna paka.Myślę,że jedna z najlepszych drużyn w historii jeśli nie najlepsza. W tym składzie ogrywaliby najlepsze reprezentacje narodowe. To się oglądało z zapartym tchem. Pamiętam do dziś ich skład, tylko bramkarza musiałbym sobie przypomnieć ale w tej drużynie to w bramce mógł wisieć ręcznik i różnicy by nie robiło. Mega mocna defensywa Maldini,Baresi,Tassotti,Costacurta, Baresi a dalej Ancelotti, Rijkaard, Donadoni,Gullit, Van Basten a potem jeszcze Jean Pierre Papin.Najlepsi fenomenalni Holendrzy plus obrona reprezentacji Włoch z czasów gdy catenaccio to było catenaccio czyli betonowy mur. Skład masakryczny.To była najmocniejsza personalnie drużyna wszech czasów.A Inter miał dla równowagi trzech najlepszych Niemców Lothara Matthausa, Brehme i Klinsmana ale nie byli tak dobrzy jak wielki Milan.