drexler
Użytkownik
To bym sobie chyba nie przypomniał ale w tej drużynie to bramkarz był statystą, postacią trzecioplanowąW bramce był Giovani Galli a pożniej Sebastiano Rossi ????
Też wtedy dla mnie istniał tylko Milan ????
To bym sobie chyba nie przypomniał ale w tej drużynie to bramkarz był statystą, postacią trzecioplanowąW bramce był Giovani Galli a pożniej Sebastiano Rossi ????
Też wtedy dla mnie istniał tylko Milan ????
Rossi został wybrany do druzyny gwiazd serie A lat 90-tych ????To bym sobie chyba nie przypomniał ale w tej drużynie to bramkarz był statystą, postacią trzecioplanowąSkład mieli nieprawdopodobny. Obecnie to chyba nierealne żeby takich zawodników w jednym klubie zgromadzić.Chyba,że jakiś szejk miałby fanaberie stworzyć galaktyczną drużynę. Tyle tylko,że teraz takich piłkarzy już nie ma.. ????
A w tej drużynie był jedynie pucybutem ???? :facepalm:To tez pokazuje jaka silna to była drużyna:highhive:Serio tak próbuje sobie przypomnieć porównywalny skład i nie widzę drużyny w historii, która mogłaby się z tym Milanem lat 90tych równać.Barcelonę w finale Pucharu Europy (obecna LM) zdeklasowali 4-0...Dziś tez chyba nierealne żeby ktoś wygrał finał LM w takim stosunku.Rossi został wybrany do druzyny gwiazd serie A lat 90-tych ????
Oglądasz Dallas? Bo właśnie wstałem i tak patrzę że 10ma przegrywają i chciałem postawić po 2.4Wiem , że już zapewne wszyscy śpią snem sprawiedliwych ????
Ale czy tym nielicznym , którzy pracują w (lub przed monitorami) mieście Słońca nie wydaje się, że Dallas dziś chce wygrać najmniejszym nakładem sił ....bądź po prostu przegrać to spotkanie ?
To nie jest żenująca gra nawet - to jakiś kabarecik lekki chyba - skuteczność, zaangażowanie itd na poziomie PLK
3 x NIEPoszukam dziś trzech niespodzianek w nba
Chicago
LAC
LAL
Kurs: 19.91
Stawka: 20 zl
Lebron under 29.5 @ 1,80
Czemu?
Ja bym rzucil na Spurs i Forbes over 11.5 pkt.
LAC bez Lou czyli dr facto najlepszy asystujący Doca Riversa, a do tego zimną krew w końcówkach i sporo już im wygrał tymi rzutami zza łuku. Nie oszukujemy się ale LAC nie ma rosteru na 17:10. Nie widziałem ich nawet w PO a co dopiero tutaj. Spurs mimo że bez PG, to wciąż w Teksasie solidny poziom. Notują chyba streak 3 w a co do Forbesa - od momentu kiedy wskoczył do s5tki gra mocno. Z Jazz 15 pkt, suns 25 i game high. W 2 ostatnich meczach w Staples Center 17 i 12bodajze. Tutaj widzę szybki mecz, Spurs muszą liczyć na gości którzy sa w formie i mają pewna rękę. Bryn się wpasowuje idealnie w schemat. Do tego obrona LAC to nie jest coś trudnego.
Forbes o11.5 1.8711
Spurs -2 ah 1.88
Sprobuje tak KEPCO pierzy set przy 8:6 @2 Betsafe. On musza wygrac w koncu jakis mecz nawet bez swojego bialego koksa .Narazie nch seta ogarna.