over 1,5 bramki po pierwszej tercji po 2,55 dla mnie odważnych, bo może się skończyć na 2:0 lub 0:218:30 KHL (Hokej)
Slovan Bratysława - Dinamo Ryga
Obie drużyny strzelą w 1. tercji -> 3.40 (STS)
Mecz drużyn będących w słabej formie, dla obu okazja do przełamania. Co prawda Ryga jest mocniejsza, ale Slovan u siebie też potrafi dać radę. Grają często ofensywny hokej, nikt nie powinien tutaj kalkulować. Spodziewam się odważnej gry i liczę na gole z obu stron w pierwszej tercji.
Do tego: Powyżej 4.5 goli w meczu -> 2.05
Trochę wysokie te kursy i mnie to zastanawia, ale według mnie warto próbować.
Nie trzeba było blogerki. Drętwa Paulinka właśnie kazała Wichniarowi następnym razem ubrać smoking i muszkę ????Ale beka z tej kuchni w polsacie sport... Jeszcze brakuje jakiejś blogerki, żeby doradziła, jak się ubrać
nie wierzę,kurs 3,40 siedzi po 45 sekundach18:30 KHL (Hokej)
Mecz drużyn będących w słabej formie, dla obu okazja do przełamania. Co prawda Ryga jest mocniejsza, ale Slovan u siebie też potrafi dać radę. Grają często ofensywny hokej, nikt nie powinien tutaj kalkulować. Spodziewam się odważnej gry i liczę na gole z obu stron w pierwszej tercji.
Valiance syf, jak się podniosą to cud będzie, można liczyć żea leci akosek na teraz z cs'a:
Vitality
Valiance
Heroic
ako @7
18:30 KHL (Hokej)
Zgodnie z planemKazań @ 2.05
Przy 30:35
wrzucisz transmisje meczu?Bydgoszcz siatka @ 3.75
Resovia dalej swoje widać. Pierwszy set ledwo wygrany, drugi oddany na koniec , czyli po staremu
Wlasnie jest bardzo ubogo , tyle spotkan z PlusLigi i zaledwie dwie transmisje w Polsacie pierwsza , ktora juz sie skonczyla Radom - ZAKSA i pozniej Onico - Olsztyn . A sam rowniez obejrzalbym Skre ale mysle ze tu bedzie 0:3 jak ZAKSA . Sam pogralem juz seta dla Skry przy stracie na poczatku chyba 3 pkt i na dw 0:3 .wrzucisz transmisje meczu?
@edit: generalnie najchetniej to bym sobie obejrzal GKS - Skra ale ubogo ze streamami
No to SKRA dala mi juz zarobic heh.Wlasnie jest bardzo ubogo , tyle spotkan z PlusLigi i zaledwie dwie transmisje w Polsacie pierwsza , ktora juz sie skonczyla Radom - ZAKSA i pozniej Onico - Olsztyn . A sam rowniez obejrzalbym Skre ale mysle ze tu bedzie 0:3 jak ZAKSA . Sam pogralem juz seta dla Skry przy stracie na poczatku chyba 3 pkt i na dw 0:3 .