>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
18:30 KHL (Hokej)
Slovan Bratysława - Dinamo Ryga
Obie drużyny strzelą w 1. tercji -&gt; 3.40 (STS)
Mecz drużyn będących w słabej formie, dla obu okazja do przełamania. Co prawda Ryga jest mocniejsza, ale Slovan u siebie też potrafi dać radę. Grają często ofensywny hokej, nikt nie powinien tutaj kalkulować. Spodziewam się odważnej gry i liczę na gole z obu stron w pierwszej tercji.
Do tego: Powyżej 4.5 goli w meczu -&gt; 2.05
Trochę wysokie te kursy i mnie to zastanawia, ale według mnie warto próbować.
over 1,5 bramki po pierwszej tercji po 2,55 dla mnie odważnych, bo może się skończyć na 2:0 lub 0:2

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Blondynka opowiada o wczorajszych meczach Ligi Mistrzów:&quot; Crvena Zvezda - belgijski zespół&quot;. Ja naprawdę nie mam nic do kobiet przy piłce nożnej, ale niech decyduje wiedza, a nie ładna buzia.

yaros 4,4K

yaros

Użytkownik
Ale beka z tej kuchni w polsacie sport... Jeszcze brakuje jakiejś blogerki, żeby doradziła, jak się ubrać
Nie trzeba było blogerki. Drętwa Paulinka właśnie kazała Wichniarowi następnym razem ubrać smoking i muszkę ????

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Mecz drużyn będących w słabej formie, dla obu okazja do przełamania. Co prawda Ryga jest mocniejsza, ale Slovan u siebie też potrafi dać radę. Grają często ofensywny hokej, nikt nie powinien tutaj kalkulować. Spodziewam się odważnej gry i liczę na gole z obu stron w pierwszej tercji.
nie wierzę,kurs 3,40 siedzi po 45 sekundach
,,Są rzeczy na tym świecie, które się fizjonom nie śniły&#39;&#39; ;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
✅
Chłopaki załatwili to w 36 sekund. Nieźle ????

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Po pierwszym secie było 4,5 na gości, teraz buki powoli kumają że coś może być z tym meczem, ale ja proponuję live. Aktualnie 2-1 w setach dla gospodarzy.
Live [2-1 w setach] [16-15 w pkt w 4. secie]
U. Cluj - Stiinta Baia Mare
Stiinta wygra @ 3,5 Bet365 (ewentualnie 3,0 Foruna)

Nie znam się na siatkowce, tymbardziej rumunskiej, ale lubię podejrzane mecze. A tutaj z takim mamy do czynienia - 16 poprzednich bezpośrednich starć wygrała Stiinta. Teraz podbili trochę kurs i nie zdziwię się jeśli pograją ustawkę, bo obie ekipy nisko w tabeli. Goście biorą czwarty set, a potem cały mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +14
husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Bydgoszcz siatka @ 3.75
Resovia dalej swoje widać. Pierwszy set ledwo wygrany, drugi oddany na koniec , czyli po staremu
wrzucisz transmisje meczu?
@edit: generalnie najchetniej to bym sobie obejrzal GKS - Skra ale ubogo ze streamami

typer36 456

typer36

Użytkownik
Al Ain uciekło spod topora, ale jak nie ogarną obrony to solidny zespół ich wypunktuje.
Swoją drogą coraz solidniejsze nazwiska w tej Arabii

K 0

kropson1988

Gość
wrzucisz transmisje meczu?
@edit: generalnie najchetniej to bym sobie obejrzal GKS - Skra ale ubogo ze streamami
Wlasnie jest bardzo ubogo , tyle spotkan z PlusLigi i zaledwie dwie transmisje w Polsacie pierwsza , ktora juz sie skonczyla Radom - ZAKSA i pozniej Onico - Olsztyn . A sam rowniez obejrzalbym Skre ale mysle ze tu bedzie 0:3 jak ZAKSA . Sam pogralem juz seta dla Skry przy stracie na poczatku chyba 3 pkt i na dw 0:3 .

K 0

kropson1988

Gość
Wlasnie jest bardzo ubogo , tyle spotkan z PlusLigi i zaledwie dwie transmisje w Polsacie pierwsza , ktora juz sie skonczyla Radom - ZAKSA i pozniej Onico - Olsztyn . A sam rowniez obejrzalbym Skre ale mysle ze tu bedzie 0:3 jak ZAKSA . Sam pogralem juz seta dla Skry przy stracie na poczatku chyba 3 pkt i na dw 0:3 .
No to SKRA dala mi juz zarobic heh.

furman19 928

furman19

Użytkownik
Ruskie mają swietny wynik w Madrycie, teraz tak sie zastanawiam czy wejsc w rogi czy w kartki. Mam wieksze szczecsie do kartek takze powyzej 2.5 kartek po 1.95 forbet zagrane.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom