>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość
Co to sie dzieje dzisiaj ze SKRA to nie mam pytan . Wlasnie i dlatego szkoda , ze nie ma transmisji w tv . Ale ogolnie siatkowka dzisiaj w moim wykonaniu widze padaka bedzie .

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Co to sie dzieje dzisiaj ze SKRA to nie mam pytan . Wlasnie i dlatego szkoda , ze nie ma transmisji w tv . Ale ogolnie siatkowka dzisiaj w moim wykonaniu widze padaka bedzie .
plusliga jest gorsza niz WTA, oglądałem Katowice w poniedziałek z będzinem to grali jak paralitycy, nie mam pojęcia jakim cudem Skra tutaj 0-3 przegra...

K 0

kropson1988

Gość
plusliga jest gorsza niz WTA, oglądałem Katowice w poniedziałek z będzinem to grali jak paralitycy, nie mam pojęcia jakim cudem Skra tutaj 0-3 przegra...
Wlasnie o to chodzi . Ja rowniez ogladalem ten mecz no i poziom masakryczny , a SKRA przeciez z Radomiem pierwszy fatalnie ale pozniej juz mega ich rozbili wiec z takimi Katowicami to powinna byc blachostka no ale jak widac sport ciagle uczy , że nie mozna byc niczego pewien . Nie zdziwie sie jak Olsztyn jeszcze wygra dzisiaj .
Trefl Gdansk mecz @2,14 Betsafe.
SKRA mecz @3 Betsafe .
Jastrzebski Wegiel czwarty set @1,78 Betsafe .
Poprostu fatalnie co sie dzisiaj dzieje ... 3x ⛔ .

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Co daje 1 miejsce w grupie w LM? Chodzi mi o różnice w stosunku do 2. I nie chodzi mi o finanse. Jakieś koszyki są losowanie czy co?
Serio? Pierwsze miejsce losuje zespoly z drugich, wiec teoretycznie masz slabszych rywali.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom