gliwiczanin
Użytkownik
Z jakiego buka najszybciej wyplacic pieniadze na konto bankowe jak mozecie podajcie buka i mniej wiecej czas dojscia na konta bankowe. Z góry dzieki.
akurat jeśli chodzi o to, to najlepiej to wygląda w sts, wypłacają cały tydzień w ok. 15minut - wypłata od nich jeszcze nigdy mi nie przyszła dłużej jak w 25minZ jakiego buka najszybciej wyplacic pieniadze na konto bankowe jak mozecie podajcie buka i mniej wiecej czas dojscia na konta bankowe. Z góry dzieki.
StS 10-30min od 10 do 24Z jakiego buka najszybciej wyplacic pieniadze na konto bankowe jak mozecie podajcie buka i mniej wiecej czas dojscia na konta bankowe. Z góry dzieki.
Pełno jest takich sytuacji tylko trzeba umieć czytać ofertę.Takaie coś wyłapałem
W Sts na zakład Bayern węcej rr mamy 1,80 a na Bayern -0,5rr jest 1,75
W Lvbet też kasa w 10-15 minut.Z jakiego buka najszybciej wyplacic pieniadze na konto bankowe jak mozecie podajcie buka i mniej wiecej czas dojscia na konta bankowe. Z góry dzieki.
Mamy Kase za darmo xdHiszpania (K) +5,5 @ 1.84
Ja już ostro wlecialem w Hiszpanie z kolegą i poszedł run 0-7 bodajże xdPanowie czajcie bo gdyby Kazań pierwszą kwartę przegrał +5 to bedzie można po ~2 w nich wlatywać
W tą Hiszpanię, która już o nic nie gra? Gratuluję pomysłu....Ja już ostro wlecialem w Hiszpanie z kolegą i poszedł run 0-7 bodajże xd