Nie ma za co ???? Ja jak stawiam to trzeba przeciwko grać za całość kasy, to jest wtedy pewniaczek ????Mamy Kase za darmo xd
Nie ma za co ???? Ja jak stawiam to trzeba przeciwko grać za całość kasy, to jest wtedy pewniaczek ????Mamy Kase za darmo xd
No niby tak ale mecz był równy dopóki nie postawiłem xd takie szczęście ????W tą Hiszpanię, która już o nic nie gra? Gratuluję pomysłu....
siedzi,a teraz Kazan vs Unicaja under 162,5 pkt-a po 1,80 Eurocup koszykówka
A kto bogatemu zabroni??W tą Hiszpanię, która już o nic nie gra? Gratuluję pomysłu....
Najlepszy strateg w historii snookera ale nie trafi się za nim, ustawiane mecze, ostatnio jakaś depresja i brak motywacji a 147 z rękawa potrafi wyciągnać bez specjalnego treningu.Higgins maksik ?
Niezła zasłona dymna, pęknięte zebro sratatata a wykręcił 147 kay:
Mecz o pierwsze miejsce w grupie więc jak mają nie podejść poważnie?Najlepszy strateg w historii snookera ale nie trafi się za nim, ustawiane mecze, ostatnio jakaś depresja i brak motywacji a 147 z rękawa potrafi wyciągnać bez specjalnego treningu.
P.S Ktoś ma jakies info czy Bayern dziś podejdzie na poważnie do meczu z Ajaxem bo jest na ten mecz kilka ciekawych opcji?
I coś na rozluźnienie bo nie tylko hazardem człowiek żyje:victory:Jaka ona ładna..:blush:
Dokładnie z tym że jaką wartość ma pierwsze miejsce?Mecz o pierwsze miejsce w grupie więc jak mają nie podejść poważnie?