>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
hallik 15,1K

hallik

Użytkownik
Na tenisie można dużo przegrać, ale i wygrać majątek. Największe kursy w życiu jakie trafiałemm czy to pre- czy live to był właśnie tenis. ITF jak się dobrze zagłębić, to jest kopalnia kasy

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Na tenisie można dużo przegrać, ale i wygrać majątek. Największe kursy w życiu jakie trafiałemm czy to pre- czy live to był właśnie tenis. ITF jak się dobrze zagłębić, to jest kopalnia kasy
No tak masz racje szczególnie na czelandżerkach i ITF ja jedynie na live gram tenisa jak w nocy zaryyzkowałem po prawie 1.70kurs a przed meczem było ponad 3
PoZdrawiam

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
No Cilic też kozak. 0-40 przegrywa w gemie rusko-niemca i bierze challenge, jakby to miało cokolwiek zmienić
:cwl::cwl:

U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Poziom tego meczu dramat. Jeśli Zverevovi palma nie odbije to niestety to wygra. Chorwat pełne gacie od połowy 1 seta,

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Cisza jak makiem zasiał, nie ma jakichś ciekawych zdarzeń sportowych co by człowiek uszczknął kilka talarów? Bez piłki nożnej ciężko jest mi cokolwiek wymyślić, a może jest coś wartego uwagi, nikt nic nie ma? Chętnie zmiksował bym +2,5 seta Będzin w siatę ale nie mam z czym.
Póki co jest tenis ale tam się tego oglądać nie da (Zverev - Cilic).

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Cilic to jednak dziad straszny. Znów w tym secie ma przewagę przelamania i znów oddaje karnie.
Poziom tego mastersa koszmar. Tylko jakiś cud może sprawić, że Djokovic tego nie wygra.
Tenis pare lat temu był na 3 razy wyzszym poziomie... Mecze Masters Nadal, Andy, Novak, Stan, Roger...to był fight. Teraz to jakieś pykanie dziadów ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Avangard Omsk - Amur Khabarovsk 1 1.40
Avangard Omsk - Amur Khabarovsk over 3,5 1.30
Avangard Omsk - Amur Khabarovsk over 4,5 1.70
Takie coś na 17:30
czy będą gole nie wiadomo ryzykujemy
Omsk 3 wygrane
Amur 3 przegrane
z rzędu
Omsk powinien wygrać nawet -1 ,ale to Ruski Hokej wszystkow wnim moż esie zdażyć w nim
Powodzenia dowas nalezy decyzja czy grać ten mecz czy odpuszczać ,to moja propozycja jest tylko
Nic pewnego niejest
Tasiemke mam pograną w temacie tak delikatnie 4 mczyki ,a czy wejdzie też niejestem przekonany do Czeskiego

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom