To po co grac takie ako jak weźmie tylko 700pln zysku?ale to jest boks panowie , jeden strzal ... ja bym wyplacil :]
Pewnie zostawiaj! Wygra i będzie gruby hajs, powodzenia.Też mam wrażenie, że mało w cholerę. Poczekam do tego 1 Grudnia, bo w sumie teraz to się nie opłaca wyciągać już. Tylko 700 zł zysku, to już sam Khabib więcej mi wygrał. Chyba bez sensu by było z mojej storny
Waga ciężka, jeden strzał i będzie po zawodach. Wildera już Ortiz dobrze naruszył i tylko on sam chyba wie jakim cudem go nie skończył. Wilder jak wpadnie w amok to łapami macha jak 15-latek pod klubem. Fury to nie amator z pierwszej łapanki, dobrze skontruje i Wilder usiądzie na dupie. Nie wiem czy warto takie pieniądze na tym trzymać.Być twardym czy wypłacić prze cash out? Trochę mało dają kurde, myślałem, że dadzą z 3 k ????
Twoim tokiem rozumowania to najlepiej nie grać i nie ryzykować bo przecież może przegra...Waga ciężka, jeden strzał i będzie po zawodach. Wildera już Ortiz dobrze naruszył i tylko on sam chyba wie jakim cudem go nie skończył. Wilder jak wpadnie w amok to łapami macha jak 15-latek pod klubem. Fury to nie amator z pierwszej łapanki, dobrze skontruje i Wilder usiądzie na dupie. Nie wiem czy warto takie pieniądze na tym trzymać.
Clarke mistrz ????Nagal 2 set @ 1,50
Pobrałem, dziękiNagal 2 set @ 1,50
Atyrau 2.05 siatka! Kazachstan.
To był jakiś dobry bet?
Atyrau - Yesil SK
23:25 dostali w pierwszym, w drugim dostają 4:8
Wierzę w gospodarzy - Atyrau - 2.35
Za 500.
Nie, lepiej trzymać taki hajs jak stary hazardzista dla którego dzień bez obstawienia jest dniem straconym na walkę 50/50, a później sobie pluć w pysk, bo Wilder dostał oklep i wypominać do świąt bożego narodzenia, że można było wypłacać już na jakimś tam plusie. Może zostawić i równie dobrze cieszyć się pełnym hajsem po wygranej Wildera, ale to jest walka 50/50 według mnie. Równie dobrze mógłby wyjąć ten hajs i puścić ruletkę czerwone/czarne. Fury ma argumenty na wygranie tego, a że uważam walkę na 50/50 to normalne, że bliżej mi w kierunku wyższego kursu.Twoim tokiem rozumowania to najlepiej nie grać i nie ryzykować bo przecież może przegra...
Ale przecież postawił na Wildera czyli dla niego to nie 50/50...po co teraz rezygnować z możliwości wygrania naprawdę dużych pieniędzy po kursie 2.92? Jedynie tak jak chłopaki mówią zagrac kontrę.Nie, lepiej trzymać taki hajs jak stary hazardzista na walkę 50/50, a później sobie pluć w pysk, bo Wilder dostał oklep i wypominać do świat bożego narodzenia, że można było wypłacać już na jakimś tam plusie. Może zostawić i równie dobrze cieszyć się pełnym hajsem po wygranej Wildera, ale to jest walka 50/50 według mnie. Równie dobrze mógłby wyjąć ten hajs i puścić ruletkę czerwone/czarne. Fury ma argumenty na wygranie tego, a że uważam walkę na 50/50 to normalne, że bliżej mi w kierunku wyższego kursu.
Poza tym jeśli stawia takie stawki to przegranie 1800 to nie jest pewnie dla niego koniec świataAle przecież postawił na Wildera czyli dla niego to nie 50/50...po co teraz rezygnować z możliwości wygrania naprawdę dużych pieniędzy po kursie 2.92? Jedynie tak jak chłopaki mówią zagrac kontrę.