>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Też mam wrażenie, że mało w cholerę. Poczekam do tego 1 Grudnia, bo w sumie teraz to się nie opłaca wyciągać już. Tylko 700 zł zysku, to już sam Khabib więcej mi wygrał. Chyba bez sensu by było z mojej strony. Nie wiem. Do 1 jeszcze się zastanowię. ????
Jedno jest pewno, walki i tak nie zobaczę, bo będę na weselu przyjaciółki ???? Ewentualnie nawale się i obejrzę nad ranem ????
Mi się wydaję, że kurs spadnie jeszcze na Wildera i może lekką kontrę zrobię żeby w razie czego być plus minus na zero, a tak 2,5 - 2,7 k do przodu, zamiast możliwych 3,5 k. To chyba będzie miało dużo większy sens co?

O 4,6K

oth

Użytkownik
ale to jest boks panowie , jeden strzal ... ja bym wyplacil :]
To po co grac takie ako jak weźmie tylko 700pln zysku?
Też mam wrażenie, że mało w cholerę. Poczekam do tego 1 Grudnia, bo w sumie teraz to się nie opłaca wyciągać już. Tylko 700 zł zysku, to już sam Khabib więcej mi wygrał. Chyba bez sensu by było z mojej storny
Pewnie zostawiaj! Wygra i będzie gruby hajs, powodzenia.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Być twardym czy wypłacić prze cash out? Trochę mało dają kurde, myślałem, że dadzą z 3 k ????
Waga ciężka, jeden strzał i będzie po zawodach. Wildera już Ortiz dobrze naruszył i tylko on sam chyba wie jakim cudem go nie skończył. Wilder jak wpadnie w amok to łapami macha jak 15-latek pod klubem. Fury to nie amator z pierwszej łapanki, dobrze skontruje i Wilder usiądzie na dupie. Nie wiem czy warto takie pieniądze na tym trzymać.

O 4,6K

oth

Użytkownik
Waga ciężka, jeden strzał i będzie po zawodach. Wildera już Ortiz dobrze naruszył i tylko on sam chyba wie jakim cudem go nie skończył. Wilder jak wpadnie w amok to łapami macha jak 15-latek pod klubem. Fury to nie amator z pierwszej łapanki, dobrze skontruje i Wilder usiądzie na dupie. Nie wiem czy warto takie pieniądze na tym trzymać.
Twoim tokiem rozumowania to najlepiej nie grać i nie ryzykować bo przecież może przegra...

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Postawiłem 1,8 k
3,5 na czysto do wygrania
pójdzie kontra 1500 x 2.20 = 3.3
Będzie na zero lub 2 k do przodu.
Lub ewentualnie zostawię jak jest i tylko sprawdzę stan konta w niedziele wieczorem bez oglądania. Cash out bez sensu.
Zastanowię się jeszcze. Dzięki za opinie wszystkim ????

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Nie zdziwię jeśli Fury to wygra. Jest to waga ciężka, i jeden cios może zadecydować o wszystkim. Tym bardziej, że Fury ma argumenty, żeby wygrać ten pojedynek.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Twoim tokiem rozumowania to najlepiej nie grać i nie ryzykować bo przecież może przegra...
Nie, lepiej trzymać taki hajs jak stary hazardzista dla którego dzień bez obstawienia jest dniem straconym na walkę 50/50, a później sobie pluć w pysk, bo Wilder dostał oklep i wypominać do świąt bożego narodzenia, że można było wypłacać już na jakimś tam plusie. Może zostawić i równie dobrze cieszyć się pełnym hajsem po wygranej Wildera, ale to jest walka 50/50 według mnie. Równie dobrze mógłby wyjąć ten hajs i puścić ruletkę czerwone/czarne. Fury ma argumenty na wygranie tego, a że uważam walkę na 50/50 to normalne, że bliżej mi w kierunku wyższego kursu.

O 4,6K

oth

Użytkownik
Nie, lepiej trzymać taki hajs jak stary hazardzista na walkę 50/50, a później sobie pluć w pysk, bo Wilder dostał oklep i wypominać do świat bożego narodzenia, że można było wypłacać już na jakimś tam plusie. Może zostawić i równie dobrze cieszyć się pełnym hajsem po wygranej Wildera, ale to jest walka 50/50 według mnie. Równie dobrze mógłby wyjąć ten hajs i puścić ruletkę czerwone/czarne. Fury ma argumenty na wygranie tego, a że uważam walkę na 50/50 to normalne, że bliżej mi w kierunku wyższego kursu.
Ale przecież postawił na Wildera czyli dla niego to nie 50/50...po co teraz rezygnować z możliwości wygrania naprawdę dużych pieniędzy po kursie 2.92? Jedynie tak jak chłopaki mówią zagrac kontrę.

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Ta walką jest lekką nie wiadomą, ale Wilder tego na punkty nie wygra raczej, ale przez KO bardzo możliwe. Fury przez 2 lata był nieaktywny, ćpał i chlał po 16 piw dziennie. Myślę, że 8 miechów to za mało czasu na powrót do formy. Do tego z Klitscho to nie była walka, tylko przepychanki i obcierki. Fury już miał deski w karierze i to z mniejszym i słabszym Cunnighamem. WIlder nigdy nie leżał i szczene ma twardą, bo Ortiz go z 10 razy trafił taką bombą, że 99% by padło. Ogólnie świetna walka, szkoda, że nie będe oglądał ????
Do tego Jeśli Wilder wygra to będzie w przyszłości walka Wilder - Joshu w USA, która rozbije bank. Więc wszystkim na ręke wygrana Wildera, nawet na pkt

O 4,6K

oth

Użytkownik
Ale przecież postawił na Wildera czyli dla niego to nie 50/50...po co teraz rezygnować z możliwości wygrania naprawdę dużych pieniędzy po kursie 2.92? Jedynie tak jak chłopaki mówią zagrac kontrę.
Poza tym jeśli stawia takie stawki to przegranie 1800 to nie jest pewnie dla niego koniec świata

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom