>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Warto dodać, że Wilder męczył się z Moliną, Arreolą i Szpilą.
Kluczowa może okazać się przerwa, która miał Tyson.

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Warto dodać, że Wilder męczył się z Moliną, Arreolą i Szpilą.
Kluczowa może okazać się przerwa, która miał Tyson.
Weź nie żartuj. Szpilka kicał przez 8 rund i nie trafił czysto nawet Wildera, a potem prawie umarł na ringu.
Arreola? Hahhaha, on został zdeklasowany do jednej bramki. Zobacz skrót chociaż.
Fury ćpał dwa lata i w 8 miesięcy formy nie zrobi. Walka z Klitshko to był żart. Tam nie było walki i boksu.
FUry leżał z gościem z wagi niżej (Caninghamem) i Z TYM BUMEM z filmu niżej. Więc szczenę ma miękką.
Wilder trafi i będzie KO 100%
Do tego wszystkiego Wilder miał na deksach trzy cz cztery razy uważanego przez wszsytkich expertów za top 3 HW Ortiza w ostatniej walce, przetrwał kryzys i wygrał przez KO.
A Fury? Obijał totalnych bumów i nic nie pokazał. Fury będzie leżał.

rodd 136

rodd

Użytkownik
Malezja Laos 1-1 81minuta. X2 2.85. Próbuję bo Malezja coś nie może wcisnąć. Może Laos wytrzyma?!
Mam under 3,5 licze, ze sie utrzymaja ???? W brew pozorom czesto ciezko cos wcisnąć przy takiej przewadze jaka ma Malezja, zwlaszcza, ze wynik korzystny dla Laosu.
E: no tak:cwl:

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
A co pisałem w dziale? Że gość bez psychiki. I nawet jak to wygra to nie zmienię swojego zdania. Od pierwszego meczu, w którym go zobaczyłem to go nie lubię bo jeszcze mu poniżej pasa nie zarosło a już wielka gwiazda. To samo miałem kiedyś z pseudopiłkarzykiem Małeckim, który w młodzieżówce darł pysk na chłopaków, a potem nie strzelił karnego.

hallik 15,1K

hallik

Użytkownik
Zverev błędy jak junior.. cały kort otwarty na 00-40 i 3 bp i wywalił w aut. Raczej 2-0 Cilic po tym co tutaj widzę
w 5 gemach 4 razy ramą Zverev w sufit :drunk:

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
WHL -2:00 START
Portland Winterhawks - Kelowna Rockets 1 1.70
Kamloops Blazers - Everett Silvertips 2 1.70
Dobranoc wszystkim mecze macie w fortynie i na różnych bukach tą lige
Miłej nocki
jak kto chce mozna zrobić ako z 2 meczy za mniejsza sumke
a pojedyńcze można za wiecej
Powodzenia Przyjaciele !!!! :bow:
Miłej nocki i całego tygodnia życzę
PORTLAND 4-2
EWERING 5-2
No jak pisałm tak wygrali
Gratulacje kto zagrał
Umnie dziady w expie nie dali tych meczy dziwne ,bo zawsze mieli ,trudno nie ugrałem nic a mogłem sporo ugrać
ale moz ektoś na forum skożystał chociaż i to też dobrze pomagać innym
Dziękuje :bow:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom