M
163
Na Algierie zawsze można liczyćOran - Alger
Typ: X Kurs: 3.12
Powinni zaczynac
następny set to samo panowie, ale już ostrożniej że stawkaOnico - 2.5 drugi set 1.85 grubo!
Piękny kurs @24 sobie wysterowały, niezłe premie wpadną od buków. Oglądałem i nie skorzystałem chociaż coś było na rzeczy od samego początku, eh ????Pogoń Baltica w ręczną chyba coś kombinują laski
Slabo to dziś idzie, ale sprobuje.
Kubot/Melo @ 2,35
Miazga teraz - 3.5 musiałemnastępny set to samo panowie, ale już ostrożniej że stawka
Gdzie takie "wynalazki" można grać ?Polonia u20 win @ 9.10
Oraz wszelkie handicapy.
Zubry wygraly w Bialymstoku 100-71 ale dzisiaj przyjechali w 9 osob w tym bez 3 z 4 swoich najlepszych zawodnikow.
Oni czesto ostatnio lubią gubić pierwszego seta, ale później odpalająKurs slaby, ale tu bedzie jak nic 2:0 dla Amerykancow @ 1,40 z czyms mozna doladowac naprawde mocno.
Kubot dziś jak dziecko we mgle.
U ruskichGdzie takie "wynalazki" można grać ?
Oj dziś tego nie widzę. Amerykanie grają jak walec.Oni czesto ostatnio lubią gubić pierwszego seta, ale później odpalają
Zaryzykuję i postawię na Kubot/Melo @5.75. Liczę na was chłopaki ???? Przebudzenieee !!! W sumie w 1 secie to tylko jedno przełamanie było :/Oj dziś tego nie widzę. Amerykanie grają jak walec.
3-0Avangard Omsk - Amur Khabarovsk 1 1.40
Avangard Omsk - Amur Khabarovsk over 3,5 1.30
Avangard Omsk - Amur Khabarovsk over 4,5 1.70
Takie coś na 17:30
czy będą gole nie wiadomo ryzykujemy
Omsk 3 wygrane
Amur 3 przegrane
z rzędu
Omsk powinien wygrać nawet -1 ,ale to Ruski Hokej wszystkow wnim moż esie zdażyć w nim
Powodzenia dowas nalezy decyzja czy grać ten mecz czy odpuszczać ,to moja propozycja jest tylko
Nic pewnego niejest
Tasiemke mam pograną w temacie tak delikatnie 4 mczyki ,a czy wejdzie też niejestem przekonany do Czeskiego
nIEMARTW SIĘ TEŻ WTOPIŁEM SPORO PRZEZ RĘCZNĄ +5,5 zawsze z nimi wygrywali u siebie i remisy były a tu widać po przerwie nic nie grali dużo potracili pk ,tak to jest raz dobrze idzie raz gorzej
Juz widac, ze nic z tego nie bedzie.
Zly dzien. Kupe kasy wtopione.
1XbetGdzie takie "wynalazki" można grać ?