>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Polonia u20 win @ 9.10
Oraz wszelkie handicapy.
Zubry wygraly w Bialymstoku 100-71 ale dzisiaj przyjechali w 9 osob w tym bez 3 z 4 swoich najlepszych zawodnikow.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Pogoń Baltica w ręczną chyba coś kombinują laski ;)
Piękny kurs @24 sobie wysterowały, niezłe premie wpadną od buków. Oglądałem i nie skorzystałem chociaż coś było na rzeczy od samego początku, eh ????

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Kurs slaby, ale tu bedzie jak nic 2:0 dla Amerykancow @ 1,40 z czyms mozna doladowac naprawde mocno.
Kubot dziś jak dziecko we mgle.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Avangard Omsk - Amur Khabarovsk 1 1.40
Avangard Omsk - Amur Khabarovsk over 3,5 1.30
Avangard Omsk - Amur Khabarovsk over 4,5 1.70
Takie coś na 17:30
czy będą gole nie wiadomo ryzykujemy
Omsk 3 wygrane
Amur 3 przegrane
z rzędu
Omsk powinien wygrać nawet -1 ,ale to Ruski Hokej wszystkow wnim moż esie zdażyć w nim
Powodzenia dowas nalezy decyzja czy grać ten mecz czy odpuszczać ,to moja propozycja jest tylko
Nic pewnego niejest
Tasiemke mam pograną w temacie tak delikatnie 4 mczyki ,a czy wejdzie też niejestem przekonany do Czeskiego
3-0 ✅
overy ⛔
Coś nie posyrzelali niestety ,ale jest dobrze że wygrali chociaż i dali z Handi zarobić
⛔
Juz widac, ze nic z tego nie bedzie.
Zly dzien. Kupe kasy wtopione.
nIEMARTW SIĘ TEŻ WTOPIŁEM SPORO PRZEZ RĘCZNĄ +5,5 zawsze z nimi wygrywali u siebie i remisy były a tu widać po przerwie nic nie grali dużo potracili pk ,tak to jest raz dobrze idzie raz gorzej
Pozdrawiam :bow:

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Jakie tam muszą wały chodzić w takich ekipach typu u16,u18 albo drużyn z 10 lig podwórkowych po jakiś kursach 10-15-20. Wiadomo, że stawki ograniczone, ale przeważnie można puścić kilka kuponów, zależy jaki buk.
Jakieś łamańce, handicapy itd. Przecież czasami to wystarczy, że dwie-trzy osoby z ekipy są umoczone. Albo trener coś ze składem pokombinuje, cokolwiek. Ciekawi mnie na jaką skalę dzieją się takie wały
Chyba sam założę jakąś drużynę xd

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom