prezes96
Użytkownik
Zjazd do bazy w II połówce, rozliczam już jako , bo za dużego runa dostali od początku.RK Boreć @6,50 (ręczna)
Zjazd do bazy w II połówce, rozliczam już jako , bo za dużego runa dostali od początku.RK Boreć @6,50 (ręczna)
to nie był drugi serwis tylko pierwszy , wczesniej net ..Drugi serwis as w sam narożnik Bryana, przy drugim breaku
Zwracam honor! Przepraszam, zasugerowałem się komentarzem Tomaszewskiegoto nie był drugi serwis tylko pierwszy , wczesniej net ..
On czesto wali babole ????Zwracam honor! Przepraszam, zasugerowałem się komentarzem Tomaszewskiego
Tak, grają bez przewag, słuszna uwagaTak dla informacji to w tym Masters w deblu w Londynie nie ma przewagi. Jak jest 40:40 i ktoś zdobywa punkt to jest od razu gem. Nie wiem, czy każdy to wie.
http://www.usagoals.me/c/darts/2801770/1/pdc-grand-slam-wolverhampton-live-stream/Czy dysponuje ktos linkiem do darta?
Zaryzykuję i postawię na Kubot/Melo @5.75. Liczę na was chłopaki ???? Przebudzenieee !!! W sumie w 1 secie to tylko jedno przełamanie było :/
Wspominałem po 4 gemie 1 seta, że jest po zawodach i będzie 2:0, a Kubot jak dziecko we mgle ????
Kubot w najważniejszych momentach meczu podwójne błędy serwisowe.. tak nie da się wygrać meczu ????