sredni conajwyzej , Resovia zobacz sam jak gra Olsztyn począteky slaby miał
Porównywalny do Radomia ???? Radom póki co w gazie również ze srednimi graczami ????sredni conajwyzej , Resovia zobacz sam jak gra Olsztyn począteky slaby miał
Jeśli Radom ma średnich graczy VIA Katowice to Ty się chyba mało co na siatce znaszPorównywalny do Radomia ???? Radom póki co w gazie również ze srednimi graczami ????
To się Romki nie popisalyW Rumunii over 2.5
@2.66
Ale syf, masakraGKS Katowice handi +2.5 seta @2.15 Betsyf
Zalinski przez 5 sezonow nie umial się odpalic Zygalov pół kariery na lawce Fornal ?sredniak i na koniec Vincic... Wystawiacz. Pajenk oczywiście zawsze trzyma poziom.Jeśli Radom ma średnich graczy VIA Katowice to Ty się chyba mało co na siatce znasz
paradoksalnie Suljovic był dla mnie najpewniejszy, a właśnie umoczył na własne życzenieTriple z darta, zaraz rusza:
Cross + Suljovic + Wright
ako @2.19 lekko
Z wyniku 3:1 i rzutów na 4;1 oddał na 3;4 i bronił meczowej. przy 4;4 i rzucie (paradoksalnie najłatwiejszego dubla D20) spudłował i oddał mecz. xD idiota mało powiedziane jak się rzuca w podejściu 31pkt..paradoksalnie Suljovic był dla mnie najpewniejszy, a właśnie umoczył na własne życzenie
Wtrace sie.Zalinski przez 5 sezonow nie umial się odpalic Zygalov pół kariery na lawce Fornal ?sredniak i na koniec Vincic... Wystawiacz. Pajenk oczywiście zawsze trzyma poziom.
Nie mów bo Butryn nie jest złym atakującym jeśli oglądasz mecze. Nie powiedziałem że Zygalov jest zly ale chyba nie możemy o nim powiedzieć że to najwyższa półka.Wtrace sie.
Zhigalov moze i pol kariery na lawce ale w klubach, gdzie zaden z zawodnikow Katowic by nawet na chlopca do podawania pilek sie nie zalapal ????
Butryn w liceum w szkole był postrachem na siatce i zagrywce. Uciekali przed nim ????Nie mów bo Butryn nie jest złym atakującym jeśli oglądasz mecze. Nie powiedziałem że Zygalov jest zly ale chyba nie możemy o nim powiedzieć że to najwyższa półka.
O klase lepsza niz Butryn. Tak mi sie wydaje. Ale ja juz siatki od dawna nie stawiam.Nie mów bo Butryn nie jest złym atakującym jeśli oglądasz mecze. Nie powiedziałem że Zygalov jest zly ale chyba nie możemy o nim powiedzieć że to najwyższa półka.
Bochum Darmstadt o1,[email protected]
zuchyBrest - Nancy
Brest over 1.5 @2.66
Trzecia drużyna drugiej ligi francuskiej z czołowym strzelcem w składzie przegrywa u siebie do przerwy z najgorszą drużyną. Zakładam, że to potknięcie i wykażą jakąś inicjatywę do wyjścia na prowadzenie. Kurs zachęcający.
Może tak być, nikt przed sezonem nie stawial tak wysoko Radomia, więc teraz nie róbmy z nich nagle składu gwiazd ???? mogli być conajmnjej czarnym koniem xdO klase lepsza niz Butryn. Tak mi sie wydaje. Ale ja juz siatki od dawna nie stawiam.
SiedziBrest win @1.85 Betsafe
3-3szwedzki hokej -19:00
AIK Stockholm - Västerviks IK 1 1.60
2:2 70 minutaCajamarca - Union Comercio, over 3.5 goli, @1.80, 1:1 w przerwie powinni ogarnąć bez problemu ale po dzisiejszym dniu to mnie nic nie zdzwi. Powinna być łatwa kasa.
GL.