Byłem pewien, że będzie zajęte, ale teraz spojrzałem... Założone, zweryfikowane :facepalm:
Nasmarowałem dwa maile, do polskiego supportu i zagranicznego. Chyba mnie za wariata uznają :facepalm:
No nic. Resztę dokumentów wysłałem, więc czekam na range silver :drunk:
Ktoś mi powie ile czekał na przybicie papierów w Ecopyaz?
Sorry za te pytania, ale te czasy powodujące, że musiałem zacząc grać u ruska są przykre xD
Nie możesz robić zadnych cudów w ecopayz to nie jest skril. Odpada kombinacja z kilkoma mailami - jeśli ktoś będzie się chciał logowac na innego ecopayza z Twojego kompa a potem Ty na swojego - też nie polecam. Zdjęcie z kartką i napisem "specjalnie dla ecopayz" i data to takze część weryfikacji u nich - Nie warto trzymać u nich hajsu na koncie gdyż co jakiś czas konta są sprawdzane i pomimo, ze z Twoim kontem jest wszystko wporzo - to ktoś kto przelewa hajs na Twoje konto może mieć coś nie halo i jest to powód do zablokowania Twojego konta i ograniczenia funkcji na nim . Np. nie możesz odbierać ani wysyłac hajsu .
Dalej - zamów kartę do bankomatu i rób wypłaty przez nią - złodziejska marża 80 pln od każdego wypłaconego 1000 ale to podwyższa Twoja wiarygodnosc i nie masz z nimi aż takich problemów .
Dalej - Jak płacisz ich kartą nie tracisz tych 80zł/1000 więc to się trochę bardziej opłaca .
Nie wiem co jeszcze o nich napisać - aaa chat polski nie działa od kilku miesięcy - angielski jest wiecznie zajety - polecam kontakt mailowy .
Podaj prawdziwy numer tel - nie pisz na przypał , bo dzwonią w celu weryfikacji czasem po pół roku ......
To chyba tyle z moimi doświadczeniami z nimi - idę na impr - jesli będziesz chciał wiedzieć coś wiecej pisz priva