B
110,2K
byle-na-plus
Użytkownik
Mielec kolejny gol 2,02
Nic nie usuwaj i sam nie zakladaj nowego konta bo dostaniesz bana za multikonto jak to wychwyca. Napisz do supportu ecopayz o co chodzi i mysle nie powinno byc problemu jesli chodzi o korekte maila.Mam jeszcze jedno pytanie. Będę chyba zmuszony usunąć konto ecopayz i utworzyć nowe, ponieważ mam literówkę w mailu i jest problem z weryfikacją, ogólnie jakiś siwy dym i zaraz mnie coś strzeli. Na konto bankowe nie mogę wypłacić z 1xbet, bo nie robiłem tą metodą wpłaty.
Czy będę potem mógł wypłacić kasę na inne konto Ecopyaz niż na konto z którego wpłacałem kasę? Ktoś się spotkał z czymś takim? Zamroziłem sobie chyba właśnie 5 k :drunk::drunk:
Widzę, że jest jakiś chat live w ecopayz, może jutro się ogarnie :facepalm: Po weselu lepiej nie dotykać nic związanego z kasą :facepalm:
Dziękuję. Dobra, faktycznie, tylko spokój mnie uratuje. Trzeba poczekaćNic nie usuwaj i sam nie zakladaj nowego konta bo dostaniesz bana za multikonto jak to wychwyca. Napisz do supportu ecopayz o co chodzi i mysle nie powinno byc problemu jesli chodzi o korekte maila.
A otworzyc maila nie mozesz sobie na te dane ktore podales w ecopayz? Czy zajety jest ten email ktory uzyles przy zakladaniu eco?Dziękuję. Dobra, faktycznie, tylko spokój mnie uratuje. Trzeba poczekać
Ups tak czy siak mysle , że Fakel bierze mecz @2,86 w Betsafe .Fakel pierwszy set przy po 5 @1,86 w Betsafe.
Mielec kolejny gol 2,02
Byłem pewien, że będzie zajęte, ale teraz spojrzałem... Założone, zweryfikowane :facepalm:A otworzyc maila nie mozesz sobie na te dane ktore podales w ecopayz? Czy zajety jest ten email ktory uzyles przy zakladaniu eco?
Ja pierrr... Myślałem, że nasza pomoc przebudzi się właśnie w derbach, nabierze ciągu na siate, a tu gówno! Nie ma pomocy od kilku spotkań, jest defensywa i ofensywa, ale sama, magiczna trójka nie pociągnie, bida piszczyDerby Liverpoolu jak narazie to mecz z cyklu dla koneserów.
Opowiem Ci wszystko o ecopayz ale za ok 40 minut jak mi sie skończą okazje - przeszedłem tam kilka weryfikacji ????Mam jeszcze jedno pytanie. Będę chyba zmuszony usunąć konto ecopayz i utworzyć nowe, ponieważ mam literówkę w mailu i jest problem z weryfikacją, ogólnie jakiś siwy dym i zaraz mnie coś strzeli. Na konto bankowe nie mogę wypłacić z 1xbet, bo nie robiłem tą metodą wpłaty.
Czy będę potem mógł wypłacić kasę na inne konto Ecopyaz niż na konto z którego wpłacałem kasę? Ktoś się spotkał z czymś takim? Zamroziłem sobie chyba właśnie 5 k :drunk::drunk:
Widzę, że jest jakiś chat live w ecopayz, może jutro się ogarnie :facepalm: Po weselu lepiej nie dotykać nic związanego z kasą :facepalm: