>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Mam jeszcze jedno pytanie. Będę chyba zmuszony usunąć konto ecopayz i utworzyć nowe, ponieważ mam literówkę w mailu i jest problem z weryfikacją, ogólnie jakiś siwy dym i zaraz mnie coś strzeli. Na konto bankowe nie mogę wypłacić z 1xbet, bo nie robiłem tą metodą wpłaty.
Czy będę potem mógł wypłacić kasę na inne konto Ecopyaz niż na konto z którego wpłacałem kasę? Ktoś się spotkał z czymś takim? Zamroziłem sobie chyba właśnie 5 k :drunk::drunk:
Widzę, że jest jakiś chat live w ecopayz, może jutro się ogarnie :facepalm: Po weselu lepiej nie dotykać nic związanego z kasą :facepalm:
Nic nie usuwaj i sam nie zakladaj nowego konta bo dostaniesz bana za multikonto jak to wychwyca. Napisz do supportu ecopayz o co chodzi i mysle nie powinno byc problemu jesli chodzi o korekte maila.

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Nic nie usuwaj i sam nie zakladaj nowego konta bo dostaniesz bana za multikonto jak to wychwyca. Napisz do supportu ecopayz o co chodzi i mysle nie powinno byc problemu jesli chodzi o korekte maila.
Dziękuję. Dobra, faktycznie, tylko spokój mnie uratuje. Trzeba poczekać

RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Dziękuję. Dobra, faktycznie, tylko spokój mnie uratuje. Trzeba poczekać
A otworzyc maila nie mozesz sobie na te dane ktore podales w ecopayz? Czy zajety jest ten email ktory uzyles przy zakladaniu eco?

RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Jak ktos ma konto u ruskich to oferuja bet na kartki Ateltico i podaja, ze maja oni w tym momencie 4 zoltka a tak naprawde Oblaka kartka z 1 polowy jest chyba anulowana z racji podyktowania karnego. Oficjalna strona la ligi tez podaje ze oblak bez kartki wiec mozna to wykorzystac.

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
A otworzyc maila nie mozesz sobie na te dane ktore podales w ecopayz? Czy zajety jest ten email ktory uzyles przy zakladaniu eco?
Byłem pewien, że będzie zajęte, ale teraz spojrzałem... Założone, zweryfikowane :facepalm:
Nasmarowałem dwa maile, do polskiego supportu i zagranicznego. Chyba mnie za wariata uznają :facepalm:
No nic. Resztę dokumentów wysłałem, więc czekam na range silver :drunk:
Ktoś mi powie ile czekał na przybicie papierów w Ecopyaz?
Sorry za te pytania, ale te czasy powodujące, że musiałem zacząc grać u ruska są przykre xD

X 357

xxxl

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie. Będę chyba zmuszony usunąć konto ecopayz i utworzyć nowe, ponieważ mam literówkę w mailu i jest problem z weryfikacją, ogólnie jakiś siwy dym i zaraz mnie coś strzeli. Na konto bankowe nie mogę wypłacić z 1xbet, bo nie robiłem tą metodą wpłaty.
Czy będę potem mógł wypłacić kasę na inne konto Ecopyaz niż na konto z którego wpłacałem kasę? Ktoś się spotkał z czymś takim? Zamroziłem sobie chyba właśnie 5 k :drunk::drunk:
Widzę, że jest jakiś chat live w ecopayz, może jutro się ogarnie :facepalm: Po weselu lepiej nie dotykać nic związanego z kasą :facepalm:
Opowiem Ci wszystko o ecopayz ale za ok 40 minut jak mi sie skończą okazje - przeszedłem tam kilka weryfikacji ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom