>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
P 254

pablo95

Użytkownik
Co by podeprzeć te słowa gram jeszcze:
⚽ Arsenal - Tottenham
Kolasinac otrzyma ŻK @2.78
Mocno się denerwował i powinien zarobić żółtko w pierwszej, ale sędzia żółwik nie wlepił. Jak podtrzymają agresję i zapał z pierwszej to tam będzie sporo kartek.
U ruska po 5

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ Arsenal - Tottenham
over 2.5
Arsenal over 1.5 ŻK

dubel @2.03
✅
⚽ Arsenal - Tottenham
Xhaka otrzyma ŻK @2.37
Ja biorę już, później może tylko spaść. Dzisiaj z opaską także weźmie to do siebie podwójnie i będzie sporo pracował. Nie trzeba reklamować czemu ten pan jest podejrzany o kartkę ;)
✅ zuch ;)

Otrzymane punkty reputacji: +24
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Co by podeprzeć te słowa gram jeszcze:
⚽ Arsenal - Tottenham
Kolasinac otrzyma ŻK @2.78
Mocno się denerwował i powinien zarobić żółtko w pierwszej, ale sędzia żółwik nie wlepił. Jak podtrzymają agresję i zapał z pierwszej to tam będzie sporo kartek.
⛔ Co by nie było za pięknie, ale jak on się uchował przy takim nabuzowaniu tego nie wiem :|

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
na derby Londynu żeby się oglądało lepiej:
Tottenham ponad 1.5 @1.98
Sissoko kartka @3.75
Aurier kartka @3
A więc:
✅
⛔
✅
Nie dość, że mecz jeden z najlepszych jakie widziałem w tym sezonie w PL, to jeszcze udało się zarobić.

Otrzymane punkty reputacji: +14
egreg 942

egreg

Użytkownik
Taka ciekawostka w skokach narciarskich:
Po pierwszej serii mamy w pierwszej 10, reprezentantów aż 9 różnych krajów. Niezwykle rzadka sytuacja w sportach zimowych a w skokach to już w ogóle.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ Liverpool - Everton
under 3.5
under 5.5 ŻK

dubel @2.09
Gram odwrotnie do meczu Arsenalu i nie jest to efektem obejrzenia przed chwilą świetnego meczu. Dzisiaj tak sobie dumałem jak ugryźć to spotkanie i wychodzi mi, że to nie najgorszy pomysł. Ale polecam to tym, którzy lubią sobie podnieść ciśnienie. Zazwyczaj unikam underów, a szczególnie dwóch w parze. Po prostu czuję podskórnie, bazując trochę na własnej pamięci &quot;liverpoolowych&quot; derby, że nie będzie porywająco. Żeby to nie weszło muszą paść 4 bramki i 6 kartek. Serio? Nie wydaje mi się, ale przecież mogę się mylić ;) Dla mnie kurs git.

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie. Będę chyba zmuszony usunąć konto ecopayz i utworzyć nowe, ponieważ mam literówkę w mailu i jest problem z weryfikacją, ogólnie jakiś siwy dym i zaraz mnie coś strzeli. Na konto bankowe nie mogę wypłacić z 1xbet, bo nie robiłem tą metodą wpłaty.
Czy będę potem mógł wypłacić kasę na inne konto Ecopyaz niż na konto z którego wpłacałem kasę? Ktoś się spotkał z czymś takim? Zamroziłem sobie chyba właśnie 5 k :drunk::drunk:
Widzę, że jest jakiś chat live w ecopayz, może jutro się ogarnie :facepalm: Po weselu lepiej nie dotykać nic związanego z kasą :facepalm:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom