>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość
Licze , że Lube dostanie pierwszego seta wiec na poczatek Trentino pierwszy set @1,75 przy 4:2 w Betsafe , a potem na Lube bede cos lapal raczej .

B 110,2K

byle-na-plus

Użytkownik
A jakie oni mają wyniki ? Pojechali do Rzymu z zajebistą taktyką i Roma wbiła im 3 gole i się skompromitowali.
Teraz w lidze...4 remisy i 2 przegrane. To jest cien po wielkiej Barcelonie z czasów Pepa.
Na majstra wystarczy. Jak Barca jest cieniem to czym jest Real?;)

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
wynik 1-6, dokładam NRG 1 mapa @3.1, nie bez powodu Liquid zaczęło po tt z własnego wyboru.
ok, albo po tej mapie lecę na wakacje, albo następne zakłady gram za zapałki ???? 1 mapa NRG @5.5

m@jster 424

m@jster

Użytkownik
wynik 1-6, dokładam NRG 1 mapa @3.1, nie bez powodu Liquid zaczęło po tt z własnego wyboru.
ok, albo po tej mapie lecę na wakacje, albo następne zakłady gram za zapałki ???? 1 mapa NRG @5.5
Też zagrałem, ale chyba jednak już zostają te zapałki

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
SAWEHOS -2,5 2
ALE BEZPIECZNA OPCJA PO -1,5
KTÓREJ NIEMAM NISTETY

K 0

kropson1988

Gość
No i Trentino secik . Wiec atakuje teraz Lube win w meczu @1,88 no i kurcze kusi mnie dw 3:1 tylko z drugiej strony cos mi mowi , że to sie moze skonczyc w 5 setach ale niech najwyzej strace dw 3:1 Lube @3,05 w Betsafe i drugi set @1,58 w Betsafe.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Też zagrałem, ale chyba jednak już zostają te zapałki
ethan i brehze odpowiadają za to co się stało, raz za razem, raz za razem, na te B wchodzą jak chcą. Brehze na serwer nie wszedł, 28 obrażenia na rundę... Nie wiem co by się musiało stać, żeby to wygrali, 10-5 jeszcze ok, ale 12-3, za dużo. Chociaż zdarzały im się połówki gdzie dominowali po tt. Oglądamy..

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
3x ⛔
Ten mecz powinien wyglądać dokładnie na odwrót, tak jak ostatnie 2 razy miało to miejsce. Nawet jak mieli 5vs3 tera to dostali na pyrkę. Brehze cieńsamego siebie.
Trochę zajmie odrabianie tego

P 254

pablo95

Użytkownik
3x ⛔
Ten mecz powinien wyglądać dokładnie na odwrót, tak jak ostatnie 2 razy miało to miejsce. Nawet jak mieli 5vs3 tera to dostali na pyrkę. Brehze cieńsamego siebie.
Trochę zajmie odrabianie tego
Sam nie rozumiem co oni tam zrobili. Takiego gówna dawno nie widziałem.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ AS Roma - Inter
over 3.5 ŻK @1.62
Sędzia Rocchi pozwalał na faule w pierwszej połowie, która powinna zakończyć się co najmniej jedną kartką. Zakładam zatem, że dał się wyhulać i teraz będzie egzekwował karę. Do tego Roma u siebie musi odrabiać straty więc druga połowa będzie obfitowała w szybkie przemieszczanie się w ataku. A taka gra sprzyja kartkom. Kurs może nie największy ale można z czymś połączyć.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Sarabia kontynuuje formę. W poprzednim meczu Sevilli czyli przeciwko St. Liege wszedł w drugiej połowie i w 15 minut zrobił dwie żółte i czerwoną kartkę. Dzisiaj dostał żółtko nawet nie wchodząc na boisko ???? No hit ????

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Okej, pora odrabiać.
lube + liquid -2.5 2mapa + roma ponad 5.5 rożnego = ako @5.68
Upatruję sporych szans w tym akosku. Ale jak pokazało poprzednie wydarzenie nic nie jest pewne ;)

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Okej, pora odrabiać.
lube + liquid -2.5 2mapa + roma ponad 5.5 rożnego = ako @5.68
Upatruję sporych szans w tym akosku. Ale jak pokazało poprzednie wydarzenie nic nie jest pewne ;)
Nie ma co grac na siłę, ale oby Ci weszło. Wystarczy spojrzeć jakie perełki mamy na wtorek-środa :angel:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom