K
0
kropson1988
Gość
Licze , że Lube dostanie pierwszego seta wiec na poczatek Trentino pierwszy set @1,75 przy 4:2 w Betsafe , a potem na Lube bede cos lapal raczej .
Na majstra wystarczy. Jak Barca jest cieniem to czym jest Real?A jakie oni mają wyniki ? Pojechali do Rzymu z zajebistą taktyką i Roma wbiła im 3 gole i się skompromitowali.
Teraz w lidze...4 remisy i 2 przegrane. To jest cien po wielkiej Barcelonie z czasów Pepa.
Też zagrałem, ale chyba jednak już zostają te zapałkiwynik 1-6, dokładam NRG 1 mapa @3.1, nie bez powodu Liquid zaczęło po tt z własnego wyboru.
ok, albo po tej mapie lecę na wakacje, albo następne zakłady gram za zapałki ???? 1 mapa NRG @5.5
ethan i brehze odpowiadają za to co się stało, raz za razem, raz za razem, na te B wchodzą jak chcą. Brehze na serwer nie wszedł, 28 obrażenia na rundę... Nie wiem co by się musiało stać, żeby to wygrali, 10-5 jeszcze ok, ale 12-3, za dużo. Chociaż zdarzały im się połówki gdzie dominowali po tt. Oglądamy..Też zagrałem, ale chyba jednak już zostają te zapałki
3xwynik 1-6, dokładam NRG 1 mapa @3.1, nie bez powodu Liquid zaczęło po tt z własnego wyboru.
ok, albo po tej mapie lecę na wakacje, albo następne zakłady gram za zapałki ???? 1 mapa NRG @5.5
Sam nie rozumiem co oni tam zrobili. Takiego gówna dawno nie widziałem.3x
Ten mecz powinien wyglądać dokładnie na odwrót, tak jak ostatnie 2 razy miało to miejsce. Nawet jak mieli 5vs3 tera to dostali na pyrkę. Brehze cieńsamego siebie.
Trochę zajmie odrabianie tego
Nie ma co grac na siłę, ale oby Ci weszło. Wystarczy spojrzeć jakie perełki mamy na wtorek-środa :angel:Okej, pora odrabiać.
lube + liquid -2.5 2mapa + roma ponad 5.5 rożnego = ako @5.68
Upatruję sporych szans w tym akosku. Ale jak pokazało poprzednie wydarzenie nic nie jest pewne
W Rzymie po over 0,5 do HT @2,70