>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
X 357

xxxl

Użytkownik
Kogo na przykład warto łapać?
Btw nieźle serwisem pozamiatane Lube ???? a byłem pewny że będzie tiebreak
A możesz to jakoś przetłumaczyć tak, abym zrozumiał o co Ci chodzi ???? ?
No przecież oglądacie mecz tak jak ja - po każdych punktach Kuzmy od 9 można było grac ov 17,5 potem po 3-ce 18,5 i potem po 2+2 19,5
A Booker po kontuzji wisiał z 4 minuty zanim zdjęli kursy a on już w szatni był
Kuzmie brakuje 2 pkt (najniższa linia już jest trafiona ) - a Booker jesli wróci to można kontry robic np u Ruskich jesli odblokują linie
ale super by było gdyby go nie przemęczali - choć to tylko skręcona kostka prawdopodobnie i pojdzie w lód plus spray i blokada ....ale mam nadzieje, że nie będa może ryzykowac
Serio tego nikt nie widzi poza mna ? ????

X 357

xxxl

Użytkownik
Nowi Lakers frajerstwo maja w genach.
Suns second half
2.37
A widziałeś kontuzje Bookera i to że mogą grac bez niego ? Nie robi to dla Ciebie żadnej róznicy ?
Czy Lakers to takie frajerstwo , że jak po drugiej stronie będzie Koszarek , Lampe i chłopaki z Anvilu to też przeciwko nim ? ????

K 0

kropson1988

Gość
Licze , że Lube dostanie pierwszego seta wiec na poczatek Trentino pierwszy set @1,75 przy 4:2 w Betsafe , a potem na Lube bede cos lapal raczej .
No i Trentino secik . Wiec atakuje teraz Lube win w meczu @1,88 no i kurcze kusi mnie dw 3:1 tylko z drugiej strony cos mi mowi , że to sie moze skonczyc w 5 setach ale niech najwyzej strace dw 3:1 Lube @3,05 w Betsafe i drugi set @1,58 w Betsafe.
Lube trzeci set @ 1,92 przy 4:6 w Betsafe .
No i tu juz nie bylo tak kolorowo w jak poprzednim spotkaniu 2x✅ i 3x⛔

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
HOJKEJ OHL
LONDYN 1 TERCJA OVER 1,5 1.50
OTTAWA 1 1.50
LONDON -1 1 1.60
OTTAWA -1 1 1.70
OTTAWA 1 TERCJA OVER 1,5 1.50
Ottawa 5-3 ✅handi ✅
ottawa 1 tercja 3-1 ✅
London 1 tercja 1-1 ✅
London handi 6-3 ✅
PIŁKA NOŻNA O 23:00
Ferro - Arsenal Sarandi over 1,5 1.50
panaamerica 1,5 1.30
over 2,5 1.80
YOUTH MILAN -BDFSP over 2,5 1.70
YOUTH MILAN -BDFSP over 1,5 1.30
DEPORTIVO NACIONAL over 2,5 1.50

X 357

xxxl

Użytkownik
Teraz to się muszę modlić żeby jednak Lakers nie odjechali bo Kuzma spudłował setkę - a teraz asystuje, zbiera i robi wszystko co może tylko nie oddaje nawet rzutów na kosz ???? (

X 357

xxxl

Użytkownik
no dobra, próbujemy zawodników, Ayton ponad 14.5 @2
Przecież jak będzie odjazd to Ayton max 5 min w ostatniej qwarcie ???
Poza tym po co grasz typa , który w danym momencie jest na ławce jak możesz poczekać aż wejdzie i zagrac go po 2-ce bo typ nie ogarnia .
Przeciez to bez sensu ?
Kuzmaaaa 3
Booker poza meczem (życzę mu jak najlepiej - oby to nic powaznego)
Na niezlimitowanym koncie pozwolili za prawie 3k to pograć i dalej nie widziałem limitów ???? )) Nocka zrobiona - ale trzeba polować na typa , który robił ten live - jakby ktoś widział, ze gdzieś znów nieogarniaja piszcie !!

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Przecież jak będzie odjazd to Ayton max 5 min w ostatniej qwarcie ???
Poza tym po co grasz typa , który w danym momencie jest na ławce jak możesz poczekać aż wejdzie i zagrac go po 2-ce bo typ nie ogarnia .
Przeciez to bez sensu ?
zagrałem to w momencie jak zdobył punkty, a linia się nie zmieniła i do tego kurs wzrósł o_O

X 357

xxxl

Użytkownik
zagrałem to w momencie jak zdobył punkty, a linia się nie zmieniła i do tego kurs wzrósł o_O
Oby Ci więc Ayon wszedł - jesli obserwujesz te linie to UB zdejmie je po 3qw - zawsze tak robia
Warto mieć hajs w 1xruski - oni trzymają dłużej i w przypadku blow&#39;upa jaki się szykuje tam możesz robić kontry
A LBJ wbrew pozorom pomógł chyba w zmianach teraz ta swoja trójka - tu dawałbym większe szanse na wejście typu ???? )
No i nie po każdych punktach się opłaca grać - zdecydowanie polecam 1 i 2 qwartę - wtedy jesli trafia sie taka niekumata sierotka jak dziś - możesz potem kontrolować linię i robic middle jak typ schodzi z boiska , łapie faule - albo zwyczajnie zaczyna grac padlinę
PS: trzeba znależć jaki kolejny live będzie obsługiwał ten sam typ co robi teraz ten bo czuje już limity na koncie po tym meczu (za duzo plusa )

PS 2 : Skoro zagrałes po pkt to jesteś chyba jedyną osobą na tym całym forum , która zakumała o czym pisze i co jest okazja i jak można korzystać z małych szczelinek a nie próbować być wróżka i szaleć na prebetach ????

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Oby Ci więc Ayon wszedł - jesli obserwujesz te linie to UB zdejmie je po 3qw - zawsze tak robia
Warto mieć hajs w 1xruski - oni trzymają dłużej i w przypadku blow&#39;upa jaki się szykuje tam możesz robić kontry
A LBJ wbrew pozorom pomógł chyba w zmianach teraz ta swoja trójka - tu dawałbym większe szanse na wejście typu ???? )
No i nie po każdych punktach się opłaca grać - zdecydowanie polecam 1 i 2 qwartę - wtedy jesli trafia sie taka niekumata sierotka jak dziś - możesz potem kontrolować linię i robic middle jak typ schodzi z boiska , łapie faule - albo zwyczajnie zaczyna grac padlinę
PS: trzeba znależć jaki kolejny live będzie obsługiwał ten sam typ co robi teraz ten bo czuje już limity na koncie po tym meczu (za duzo plusa )
Ja przede wszystkim na óni pykam. Często tam są zawodnicy na live? Bo ja byłem mocno zdziwiony jak zobaczyłem taką ofertę u nich. I czy to w każdym meczu jest taka oferta? Jak mniemam nie, skoro w meczu hornets vs pelicans nie widze nic takiego

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
hokej ohl i whl 00:00
Oshawa Generals - Windsor Spitfires 1 1.80
Calgary Hitmen - Moose Jaw Warriors 2 1.90
W miare pewne jest oshawa ten 2 na ryzyko
ja już poszedłem ostro oshawe ,2 za mniejszą sumke
Niestety co dzisiaj przerabałem szkoda słów a szczególnie ręczna tyle prowadzić i przegrać
Narazie to jestem bez niczego ,jak nie wejdzie to się nie zdenerwóje bo poco
Jutro cieżki dzień mam bo o 7 pobudka i 8 lekarz na zabieg ,a chce isć rano z samego ,bo potem nie bede sie stresował ,rano zrobie i spokoj na cały dzionek
Pozdrawiam wszystkich !!!!

X 357

xxxl

Użytkownik
Ja przede wszystkim na óni pykam. Często tam są zawodnicy na live? Bo ja byłem mocno zdziwiony jak zobaczyłem taką ofertę u nich. I czy to w każdym meczu jest taka oferta? Jak mniemam nie, skoro w meczu hornets vs pelicans nie widze nic takiego
OK 20-25% meczy ma taką rozszerzona ofertę - czasem trójki nie wbiją to możesz za ok 350 na niezlimitowanym koncie zagrac na &quot;następny rzut&quot; po 3,5
Ale takie coś udało mi się złapac z 5/6 razy tylko w tym sezonie
Do tego musisz miec drugi live otwarty na innym monitorze - jak zreszta do wszystkiego ????
Linie na zawodnika na zlimitowanych to max 460/480 bodaj a na niezlimitowanym ...do skutku (po 500 ładowałem Bookera) i brali jak ciepłe bułki
ps: OOO jest moje alter-ego TOMCIOMAN666 , czyli jak zagrac 60 prebetów z 20 dyscyplin w 1 dzień a potem się dziwić , że sie nie ogarnia ????
Tomcio - zapytam raz jeszcze - nie myślałeś nigdy żeby może zacząć sie uczyc 1 max 2 dyscyplin i zacząć wygrywać przy tym czasie jaki poświęcasz na hazard ?

ps3 : Ayton juz poza grą niestety ???? (

X 357

xxxl

Użytkownik
W takim razie Ayton ⛔
Na nockę Clippers + Portland @3.17
Doncic out
Prawie nie grywam prebetów - poza zimówkami . Nie jestem wróżką , nie mam pojęcia kto wygra / kto przegra
Poza tym live dają wystarczającą ilość okazji do zrobienia dniówki ????
Co jakiś czas mi się zdarzy prebet i wtedy zawsze wtopa gruba idzie - nieobecność Doncica to osłabienie - ale to NBA , a Dallas szeroki skład i spokojnie ma go kim zastępować
Wolę poczekać i szukać typa , który obsługiwał tu live - mam nadzieje , że dzisiaj ma nockę i nie idzie po tym spotkaniu do domu - tylko dalej będzie &quot;osiołkować&quot;
Takich okazji jak dzisiaj dawno nei widziałem - zazwyczaj jest 10/15 sek max na złapanie - a dziś po 3-4 minuty . Aż żal , że konto tak mało dopakowane

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom