>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Prawie nie grywam prebetów - poza zimówkami . Nie jestem wróżką , nie mam pojęcia kto wygra / kto przegra
Poza tym live dają wystarczającą ilość okazji do zrobienia dniówki ????
Co jakiś czas mi się zdarzy prebet i wtedy zawsze wtopa gruba idzie - nieobecność Doncica to osłabienie - ale to NBA , a Dallas szeroki skład i spokojnie ma go kim zastępować
Wolę poczekać i szukać typa , który obsługiwał tu live - mam nadzieje , że dzisiaj ma nockę i nie idzie po tym spotkaniu do domu - tylko dalej będzie &quot;osiołkować&quot;
Takich okazji jak dzisiaj dawno nei widziałem - zazwyczaj jest 10/15 sek max na złapanie - a dziś po 3-4 minuty . Aż żal , że konto tak mało dopakowane
Myślisz ze bedzie w którymś z tych meczów oferta live na zawodników? Od czegos to zależy w ogóle który mecz to oferuje a który nie?

X 357

xxxl

Użytkownik
Myślisz ze bedzie w którymś z tych meczów oferta live na zawodników? Od czegos to zależy w ogóle który mecz to oferuje a który nie?
Nie widziałem nigdy wcześniej zapowiedzi , że będą linie na zawodników - ale taki typ jak dzisiaj zdarzył się 4-5 raz w tym sezonie . w 90% meczy są kumaci i nie ma szans - wczoraj przed wolnymi mi się uwawało - ale okazja była tylko 10/12 sek i finitoo . Dziś był wyjątkowy słabiak po tamtej stronie - nie licz, że drugi raz taki cienias będzie . To był wyjątek na który ja czekałem prawie cały miesiąc (wczoraj też był słaby typ ale nie aż tak - max 12 sek na decyzje było - dziś po 3/4 minuty i nie kumał kontuzji). Teraz czekam tylko specalnie bo liczę , że może dadzą mu jeszcze jeden mecz i się uda konto podwoić

X 357

xxxl

Użytkownik
Na Orleanie typ sie zwiesił zostawił linie 18 pkt na 3 min i ..przeskoczyli - dobrze, że nie zdążyłem a próbowałem

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Nacional Potosi - Sport Boys Warnes
Powyżej/Poniżej
Stawka:
Powyżej 2,5
@ 1,45
Możliwa wygrana 0.00 PLN
The Strongest - Club Aurora
Powyżej/Poniżej
Stawka:
Powyżej 2,5
@ 1,37
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Wielokrotny
Stawka:
Kurs 1,99
Alianza FC - Chalatenango
Wynik meczu
Stawka:
Alianza FC
@ 1,35
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Wynik meczu
Stawka:
The Strongest
@ 1,17
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Wynik meczu
Stawka:
Nacional Potosi
@ 1,34
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Wielokrotny
Stawka:
Kurs 2,12
Powyżej/Poniżej
Stawka:
Powyżej 1,5
@ 1,14
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Powyżej/Poniżej
Stawka:
Powyżej 1,5
@ 1,11
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Alianza FC - Chalatenango
Powyżej/Poniżej
Stawka:
Powyżej 1,5
@ 1,22
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Wielokrotny
Stawka:
Kurs 1,54
TAKIE GRUBASY POGRAŁEM NA OVERY DELIKATNIE NA WYGRANE

⛔
PIŁKA ZWALIŁA NA CAŁEGO CORAZ MNIEJ KASY PRZEZ TAKIE COŚ ,WASZYNGTON TEZ ODWALIŁ A WYGRYWALI 4-1 ,NIEMMA SIŁ CO ROBIĄ ,NIEWIEM CO SIĘDZIEJE Z TYM WSZYSTKIM ,POPROSTU OPADA WSZYSTKO I CHĘĆ DO ŻYCIA JAK SIĘ NIE UKŁADA NIC W ŻYCIU ????

U 0

Gość
Blooming - Universitario de Sucre over 2,5 1.50
Jak nie wejdzie to podziękujemy PANU BARDZO !!!!

nole 6,1K

nole

Forum VIP
✅

✅
Racing Cordoba - Estudiantes @ under 0,5 gola @ 2,20
✅
Kocham kopaczy i ich nieudolnosc ???? Ostatnia druzyna gra z pierwsza w tabeli i kopanina taka, ze to jest dziwota, ze oni sa nazywani profesjonalnymi graczami.

X 357

xxxl

Użytkownik
PIŁKA ZWALIŁA NA CAŁEGO CORAZ MNIEJ KASY PRZEZ TAKIE COŚ ,WASZYNGTON TEZ ODWALIŁ A WYGRYWALI 4-1 ,NIEMMA SIŁ CO ROBIĄ ,NIEWIEM CO SIĘDZIEJE Z TYM WSZYSTKIM ,POPROSTU OPADA WSZYSTKO I CHĘĆ DO ŻYCIA JAK SIĘ NIE UKŁADA NIC W ŻYCIU ????
Bo grać to trzeba umieć ????

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Tmacio jak grasz na pałe co leci, jakby w ofercie były wyścigi ślimaków to też byś obstawiał na bank... Ile razy już miałeś nie grać, a dalej tu jesteś, ciekawe czy znowu ściemniasz z podanymi liniami...
Do nocnych marków... Czy linia 25 jest do przekroczenia u Lillarda (z SAS gra) ? Wg mnie pyknie o ile BO nie będzie ;)
ok pograne Lillard przynajmniej 24 pkt po 1,50
✅

X 357

xxxl

Użytkownik
Tmacio jak grasz na pałe co leci, jakby w ofercie były wyścigi ślimaków to też byś obstawiał na bank... Ile razy już miałeś nie grać, a dalej tu jesteś, ciekawe czy znowu ściemniasz z podanymi liniami...
Do nocnych marków... Czy linia 25 jest do przekroczenia u Lillarda (z SAS gra) ? Wg mnie pyknie o ile BO nie będzie ;)
w poprzednim miał z nimi 29 bodaj ostatnio poza tą 15-stka umiał 41 - szanse zawsze sa - ale linia wystawiona poprawnie
linie na Lillarda będziesz miał live w UB

U 0

Gość
Ottawa 5-3 ✅handi ✅
ottawa 1 tercja 3-1 ✅
London 1 tercja 1-1 ✅
London handi 6-3 ✅
PIŁKA NOŻNA O 23:00
Ferro - Arsenal Sarandi over 1,5 1.50
panaamerica 1,5 1.30
over 2,5 1.80
YOUTH MILAN -BDFSP over 2,5 1.70
YOUTH MILAN -BDFSP over 1,5 1.30
DEPORTIVO NACIONAL over 2,5 1.50
Fero 2-1 ✅
panamerica 1-5 ✅
yuth milan 0-1 ⛔
Blooming - Universitario de Sucre over 2,5 1.50
Jak nie wejdzie to podziękujemy PANU BARDZO !!!!
✅
po 23 min załatwione :bow: i troche odrobionej kasy ,na zakończenie dali zarobić ,niema co
Dziękuje ,ale marne pocieszenie bo oshawa przegrywa ????

U 0

Gość
River Plate - Gimnasia Y Esgrima
Powyżej/Poniżej
Stawka:
Powyżej 1,5
@ 1,38
Możliwa wygrana 0.00 PLN
CF America - Deportivo Toluca
Powyżej/Poniżej
Stawka:
Powyżej 1,5
@ 1,26
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Wielokrotny
Stawka:
Kurs 1,74

U 0

Gość
hokej ohl i whl 00:00
Oshawa Generals - Windsor Spitfires 1 1.80
Calgary Hitmen - Moose Jaw Warriors 2 1.90
W miare pewne jest oshawa ten 2 na ryzyko
ja już poszedłem ostro oshawe ,2 za mniejszą sumke
Niestety co dzisiaj przerabałem szkoda słów a szczególnie ręczna tyle prowadzić i przegrać
Narazie to jestem bez niczego ,jak nie wejdzie to się nie zdenerwóje bo poco
Jutro cieżki dzień mam bo o 7 pobudka i 8 lekarz na zabieg ,a chce isć rano z samego ,bo potem nie bede sie stresował ,rano zrobie i spokoj na cały dzionek
Pozdrawiam wszystkich !!!!
⛔
NIESTETY OBYDWA hokeje w pape tragedja sie dzieje :sarcastic:
River Plate - Gimnasia Y Esgrima
Powyżej/Poniżej
Stawka:
Powyżej 1,5
@ 1,38
Możliwa wygrana 0.00 PLN
CF America - Deportivo Toluca
Powyżej/Poniżej
Stawka:
Powyżej 1,5
@ 1,26
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Wielokrotny
Stawka:
Kurs 1,74
Ako ✅
Całe szczeście że pykło pięknie :bow:

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Też to probowałem - ale sprzedałem typ - po tym jak 3/3 pudła strate i cośtam jeszcze zrobił ???? chwile temu sprzedawałem
De rozan ma już 19 pkt także powinno wejść dzięki za pokazanie zdarzeń na unibecie. Pisząc posta zdobył na 21 także plus.
Przerwa w meczu De Rozan 10 pkt przez 2 kwarty a linia +19.5 stoi na unibecie @1.85
10 pkt przez 2 kwarty? Do zrobienia
✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom