Juz nie moge patrzec na te Twoje posty. Ty to w ogole grasz? Jak tak to juz dawno bys caly budzet przewalil.. no chyba, ze jedziesz na jakis providentach. Po drugie jaki jest sens grania doslownie wszystkiego co akurat danego dnia jest w ofercie skoro sie o tym pojecia nie ma? Przeciez grajac taktyka "byle co byle tylko zagrac" to jest prosta droga do samych strat finansowych juz nawet nie wspomne o wpadnieciu w problem uzaleznienia od hazardu. Jak tak chcesz wszystko grac to mozesz sobie jeszcze zalozyc konto u ruskich bo tam w ofercie maja
live z bitwy kogotow. Widze i tak ze wiekszosc userow Cie ignoruje ale Twoje posty robia sie powoli delikatnie mowiac denerwujace i powoli zastanawiam sie czy nie wyprosic Cie z tematu typow na zywo. Wystarczy ze piszesz to co piszesz w swoim temacie a i tak jest to juz za duzo.. Po za tym ile ty masz lat bo bledy ortograficzne i styl pisania podpowiada mi ze masz max 10-12 lat? Prosze o ustosunkowanie sie do tego co napisalem.
On na nic nie odpowiada - są dwie opcję : to jest psychicznie chora osoba, która ma swój świat i jest wiecznie pijana (stąd wielkie litery zamiast normalne pisanie itd)
Albo co też dopuszczam - 15/17 latek - który jest normalnym dzieciakiem ...czyli siedzi przed kompem , nie rozbiera się na WF bo się wstydzi itd ????
W tym pierwszym przypadku nie ma wielkiego problemu , bo niedługo albo wyląduje w psychiatryku , albo strzeli samobója i będzie spokój
A w tym drugim ....może dorośnie - ale wtedy gorzej dla społeczeństwa , bo może politykiem zostać ???? )
Pisane oczywiście z przymróżeniem oka ???? ))
Aaaa, i proponowałbym go nie banować , bo jesli to świr to może się to źle odbić na jego psychice - widać wyraźnie , że forum to jego wołanie o pomoc - każdy przecietnie rozwinięty psycholog Wam to powie , że chłopak w ten sposób krzyczy "pomocy"
Dopiero wstaje i nie zdążyłem zagrac pre , ale ostatnio się spisałeś , więc dałem teraz 1-1 i 2-2 na dokładny wynik ???? ))
Dorzuciłem tez 3-3 za drobne ????
4-4 tez spoko - tu mam pod korek zalane ????
za mało na 3-3 dałem a zapowiada się najrealniej ????
Przy 1-1 dałem za 15 zł równe 3-3 teraz jest 3-2 i propozycja sprzedania kuponu za 200 ????
eeeej - teraz Dehli ciśniemy i wbijamy 2-gole gogogo
Głupie Hinduskie Ciapate Dehli ???? i Bastos ???? i 1/10 wczorajszej dniówki się poszłaaaaa ???? ))))