Bo teraz taka moda, że nie chcą karać podwójnie, jak widać ani w przypadku czerwa ani w przypadku żółtka. Swoją drogą Marciniak najpierw dobrze ocenił ale źle mu podpowiedzieli bo najpierw wskazał róg. Musi być over, a na Wembley oszust Brozovic też dostanieJak już karny to czemu bez żółtej kartki??? Przecież w takiej sytuacji w takim razie musi być kartka, wedle interpretacji, że przerwał mu wślizgiem sytuacje potencjalną sam na sam. Bez sensu
Pewnie gdyby to było. Centralnie to ok ale ze z boku to to sam na sam takie naciaganeJak już karny to czemu bez żółtej kartki??? Przecież w takiej sytuacji w takim razie musi być kartka, wedle interpretacji, że przerwał mu wślizgiem sytuacje potencjalną sam na sam. Bez sensu
Nie strzeliły bidule ????Nowa Zelandia u 17 kobitki strzeli
@ 4.10 uni
... mam to samo z over 2.5 i szczerze w to wątpięBędzie ponad 9.5 rożnych w Paryżu?
Będzie miał ekspansje ,ale od meczy z UEFA.Sedziowie nie moga podskakiwać i wychodzić przed szereg.UEFA ciagnie za sznurki:cwl::cwl:Brawo Marciniak!! Przeciwko arabskiej ekspansji petro-piłkarskiej !!!
Nie strzeliły bidule ????
Ipswich - Bristol City, Both team to score, @2.20, 0:0 w 9 minucie
Powinno być łatwo
hiszpania 2-025-25
Dzielnie walczyli szkoda :brokenheart:
Nowa Zelandia K. U17 - Hiszpania K. U17 over 1,5 1.40
Nowa Zelandia K. U17 - Hiszpania K. U17 over 2,5 2.20
Właśnie ja myślę żeby dac jakiś over na różne w długiej połowie. Liverpool zdobył bramkę która dała im sporo nadziei i może ruszą coś na bramkę a różne jakieś wpadnąBędzie ponad 9.5 rożnych w Paryżu?
Jeżeli miałbym w ciemno to Milner lub Henderson. Obydwoje raczej wolni, Milner już miał spóźnione sytuacje, a Neymar się wyturla by przeciwnik otrzymał kartkę. To takie na sucho a w toku meczu wyjdzie i wtedy lepiej coś powiedzieć.Przy takim wyniku kogo kartki atakowac najlepiej w meczu PSG - Liverpool? Bardziej widzicie kartki Live, Psg a moze ogolny over? Ja przychylalbym sie przy takim wyniku, ze to Liverpool bedzie sie kartkowal ale moze macie inne zdanie?
karny był ewidentny. dobrze, że mu podpowiedzieli, bo by znowu była chryjaSwoją drogą Marciniak najpierw dobrze ocenił ale źle mu podpowiedzieli bo najpierw wskazał róg.