>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
karny był ewidentny. dobrze, że mu podpowiedzieli, bo by znowu była chryja
Moim zdaniem karnego nie było, owszem wślizg spóźnił ale zauważ na powtórce, jak Mane kładzie się przed kontaktem. Po prostu skorzystał z tego bardzo. Taka moja opinia.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Eh Cakir stary drukarz zapomniał, że Brozovic już miał gadane. Teraz znowu z nim gadał bo ten podważał jego decyzje, a to powinna być kartka, skoro z nim znowu gada.

hallik 15,1K

hallik

Użytkownik
Moim zdaniem karnego nie było, owszem wślizg spóźnił ale zauważ na powtórce, jak Mane kładzie się przed kontaktem. Po prostu skorzystał z tego bardzo. Taka moja opinia.
widziałem dokładnie. obrońca nie trafił w piłkę, za to zahaczył nogę Mane = karny.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
PIŁKA RĘCZNA PORTUGALIA 21:00
Belenenses - Sporting -4,5 1.50
Belenenses - Sporting -5,5 1.80
Belenenses - Sporting połowa -3,5 2 1.90
⛔
Do przerwy 3 bramki przewagi i potem zaczynają tracić ,no niestety jestem słaby ,albo złe mecze wybieram ,już niewiem sam duze kursy nie wchodząmałe też :sarcastic:
Próbuje piłke na 23 .musze przemyśleć overki gdzie padną

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ PSG - Liverpool - over 3.5 ŻK
⚽ Tottenham - Inter - over 3.5 ŻK
ako @2
Cakir na Wembley, Marciniak w Paryżu. Obydwa spotkania mają wagę i to bardzo dużą, bo poniekąd decydują kto wychodzi a kto nie. Uważam, że tu padną over 4.5 w każdym z tych spotkań ale wolę ciut bezpieczniej z over 3.5. Z tego grona &quot;najgrzeczniejszy&quot; wydaje się Liverpool, ale weź tu zatrzymaj Neymara czy innego Mbappe na obcym terenie inaczej jak faulem, gdzie ciężko będzie o prowadzenie gry (tak, według mnie to PSG dzisiaj będzie częściej w posiadaniu). Każda z tych drużyn kartkuje się w LM z przyzwoitym skutkiem. Tutaj chodzi o znacznie więcej niż w rodzimych ligach, bo tam jest więcej miejsca na pomyłkę czy rozłożenie sił. Dzisiaj losy grupy muszą się w dużej mierze zadecydować - dzisiaj wychodzimy się mierzyć o dużą kasę (awans do kolejnej fazy). Uważam, że sędziowie dzisiejszych spotkań sprzyjają kartkom. A jak będzie to się przekonamy. W każdym razie nie zmuszam się do typu takiego jak wczoraj, czyli przeciwko Bayernowi, o którym sam napisałem, że chodzi w parze z Ligą Mistrzów. Według mnie dzisiaj naturalnym scenariuszem jest gra do końca, o duża stawkę, czyli zaciekle, a sędziowie pomogą.
✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
jozzy22 707K

jozzy22

Użytkownik
Będzie miał ekspansje ,ale od meczy z UEFA.Sedziowie nie moga podskakiwać i wychodzić przed szereg.UEFA ciagnie za sznurki:cwl::cwl:
Jemu to nie grozi. Najgorszy Polski sędzia a i tak ktoś go ciągnie za uszy na sile

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom