Remis daje Borussi awans , więc po co ryzykowac - ja mam tam over 6,5 7,5 8,5 rozne i w 49 min było 6 i ....dalej jest 6 - nie przemęczaja sie chłopakiTylko mi Borussia zamyka kupon z LM? Ogląda ktoś dadzą radę?
Remis daje Borussi awans , więc po co ryzykowac - ja mam tam over 6,5 7,5 8,5 rozne i w 49 min było 6 i ....dalej jest 6 - nie przemęczaja sie chłopakiTylko mi Borussia zamyka kupon z LM? Ogląda ktoś dadzą radę?
Totki - Inter @ under 1,5 gola @ 1,50
Toż to prezent od Mikołaja.
Jezu over 4,5 wszedł, drugi over minus. Było ciepłoover 4,5 to powinno być na miękko, jak mi ten zakład nie wejdzie to już będzie cyrk na kółkach ???? Mam to grubo, więc jeszcze drobniej dla śmiechu over 7,5 kartek 3.30 BAH, oczywiście mowa o PSG - Liv
tomek80 zagrane ?Ja bym szedł w stronę over 4.5 ŻK w tym meczu. Argumenty na tak to dla mnie przede wszystkim: Marciniak lubi kartki a sędziuje, Mbappe i Neymar, którzy są strasznie ciężcy do upilnowania, jak się zerwie jeden czy drugi to boki obrony muszą za nimi ganiać, waga spotkania to prym/awans z grupy bo drużyny dzieli 1 punkt, w obronie Lovren, który jest trochę na doczepkę i nie ma rytmu meczowego, Verratti lubi dostawać kartki, ten chłopak ma jakieś problemy emocjonalne jak na moje oko. Ktoś tam powinien złapać jeszcze kartkę. Argumenty na nie: Liverpool gra dosyć czysto w tym sezonie.
Nie chcę żeby było na mnie, ale nikt niczego nie doradza i nie masz pomysłu to może to? Nie wiem, ja liczę na kartki ale osobiście dałem tu over 3.5ŻK i w meczu Tottenhamu również over 3.5.
edit: kurs na over 4.5 ŻK to @1.96.
a to mnie smuci i dziwi, no cóżTottenham - Inter
Brozovic otrzyma ŻK @2.49
Miał pouczenie, gorąca krew to skłamał, że już faulować nie będzie. Czyli delikatny kontakt i żółtko a kontaktu będzie jeszcze sporo w tym meczu.
chyba plus jednak ???? 8 kartekJezu over 4,5 wszedł, drugi over minus. Było ciepło
A jednak, nigdy się nie poddawajJezu over 4,5 wszedł, drugi over minus. Było ciepło
Niestety Porto tylko jedna kartka. Trochę odrobiłem rzucając over 6,5 kartki w Paryżu, ale Marciniak długo kazał czekać na rozliczeniePorto - Schalke / Porto over 1,5 kartek
Tottenham - Inter / over 4,5 kartki
PSG - Liverpool / over 9,5 rożnych
AKO: 4,28 w Betsson
Ja próbuję tak na wieczorne mecze
Tak warto grać jego, tak jak starego drukarza Cakira, nawet Olivera. Odradzam zdecydowanie Kuipersa.Z kartkami i rożnymi to tak właśnie wygląda czasami. 5 minut i wysyp. Dobrze jest.
Marciniak ogólnie pod kartki dobry jest, co ma dawać to daje przeważnie.
Ja polecam już dzisiaj kartki w meczu Betisu. Hiszpanie z Grekami a w grupie ciasno, karteczki będą.