NiestetySada jeśli nie chce się pakować do domu to musi dzisiaj wygrać. I to wygrać zdecydowanie. W tamtym roku też słabo zaczęli. Ekipy wyrównane.
Sada -1,5 @5.4
NiestetySada jeśli nie chce się pakować do domu to musi dzisiaj wygrać. I to wygrać zdecydowanie. W tamtym roku też słabo zaczęli. Ekipy wyrównane.
Sada -1,5 @5.4
25-25Hifk 5.30
za drobne
Jak się przegrywa ak na usp'y to nie może się dobrze skończyć.cs
AGO - Alternate aTTaX @3,2 1xbet (0-2 na 1 mapie)
teraz zobaczyłem, ze AGO dzisiaj z trenerem, trzeba próbować
Hehe Pyramids bramka na 0:2 w 94 min dzięki!Nogoom vs Pyramids Egipt typ: over 1,5 kurs: 2,50 (Unibet) po 1 połowie 0:0 goście z tego co widzę cisną mocno. Spróbuję chociaż to tylko piłka nożna...
Atletico - Monaco
Typ: Atletico over 1,5 kartki
Kurs: 2,0 w Betsson
Jak ja znam tych minimalistów!Próbuję mocno under 3,5 w Madrycie i under 2,5 lekko. Atletico to minimaliści, być może nie strzelą już nic, a nie powinni więcej niż jednego. @2,00 jak śmietana.
Ostatnio nie lubię tej piłki stawiać, no ale skoro wszyscy idą w over w tym meczu to może under 2,5 po kursie 2,8? to taka luźna propozycja i z mocnym ryzykiem. Stawka spora niby ma być ofensywnie, ale różnie to bywa z tą presją.Kto pomoże.
PSG-Liverpool
Muszę coś postawić, zeby otrzymać zaklad za darmo na ten mecz.
Myślę, że 0,5 gola w meczu to tzw pefka?
A co za free, tak po kursie min 1.9, ale może być duzo wyższy ? ????
Ja bym szedł w stronę over 4.5 ŻK w tym meczu. Argumenty na tak to dla mnie przede wszystkim: Marciniak lubi kartki a sędziuje, Mbappe i Neymar, którzy są strasznie ciężcy do upilnowania, jak się zerwie jeden czy drugi to boki obrony muszą za nimi ganiać, waga spotkania to prym/awans z grupy bo drużyny dzieli 1 punkt, w obronie Lovren, który jest trochę na doczepkę i nie ma rytmu meczowego, Verratti lubi dostawać kartki, ten chłopak ma jakieś problemy emocjonalne jak na moje oko. Ktoś tam powinien złapać jeszcze kartkę. Argumenty na nie: Liverpool gra dosyć czysto w tym sezonie.Kto pomoże.
PSG-Liverpool
Muszę coś postawić, zeby otrzymać zaklad za darmo na ten mecz.
Myślę, że 0,5 gola w meczu to tzw pefka?
A co za free, tak po kursie min 1.9, ale może być duzo wyższy ? ????