L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Być ,ale raczej nie byc w Bayernie Kovacsa.Rozgladaja sie już włodarze klubu za nowym trenerem:cwl::cwl:
poda ktos link do juve ?
Portsmouth Walsall
over 0,5 w 1 połowie
http://ripple.is/football/4642-roma-vs-real-madridLink do meczu Roma - Real ? ++++++++++++++
http://ripple.is/football/4643-juventus-vs-valenciapoda ktos link do juve ?
mlk co myślisz o kartkach Pjanica i Mandzukica? ????
Pjanić to zawsze dla mnie kandydat na kartkę ale niestety nie oglądam. Najbliżej mi Carvajala z Realu bo El Sharaawy z nim wygrywa pojedynki a już go raz faulował spóźniony. Mandzukić - nie mam zdania, ale jak coś dostrzeżesz to dawaj znaćmlk co myślisz o kartkach Pjanica i Mandzukica? ????
ogladam właśnie Juve. Mandzukic dosc duzo gada do sędziego. podważa każda decyzję na korzyść Hiszpanów. Jeśli chodzi o Pjanica to raz taktycznie już faulował zatrzymujac kontre Valenci. Neto jak łapie dośrodkowania to błyskawicznie wznawia.Pjanić to zawsze dla mnie kandydat na kartkę ale niestety nie oglądam. Najbliżej mi Carvajala z Realu bo El Sharaawy z nim wygrywa pojedynki a już go raz faulował spóźniony. Mandzukić - nie mam zdania, ale jak coś dostrzeżesz to dawaj znać
To już nie bedzie wygrywal tych pojedynkow ????Pjanić to zawsze dla mnie kandydat na kartkę ale niestety nie oglądam. Najbliżej mi Carvajala z Realu bo El Sharaawy z nim wygrywa pojedynki a już go raz faulował spóźniony. Mandzukić - nie mam zdania, ale jak coś dostrzeżesz to dawaj znać
kartka Pjanica do GRY. Ruski brak w ofercie...-_-ogladam właśnie Juve. Mandzukic dosc duzo gada do sędziego. podważa każda decyzję na korzyść Hiszpanów. Jeśli chodzi o Pjanica to raz taktycznie już faulował zatrzymujac kontre Valenci. Neto jak łapie dośrodkowania to błyskawicznie wznawia.
To już nie bedzie wygrywal tych pojedynkow ????
tylko mobilnieDziała wam betsafe i betsson ?
2-0GODZINIA 19:30 PIŁKA NOŻNA
SOUTH AFRICA W -MALI W 1 1.50
SOUTH AFRICA W -MALI W over 2,5 2.30
SOUTH AFRICA W -MALI W over 1,5 1.40
SOUTH AFRICA W -MALI W 1 1 1.80
ALE PROPONUJE GRAĆ ODWTOTNIE CO PODAJE JEST NA ODWRÓT ,MOŻE KOMUŚ SIĘ POSZCZEŚCI ,BO RACZEJ NIE MI ,MOJA WIEDZA SIE WYCZERPAŁA OD PONIEDZIAŁKU ???? :headbang:
:gift::gift::holidayspirit:Gorąco się zrobiło w Turynie. Over 2,5 żółtka w 1 połowie.
Co Wojtek wyjął.... niemożliwe. Interwencja kolejki. Ba. Interwencja fazy grupowej !:gift::gift::holidayspirit: