>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
SIATKA BRAZYLIA LIVE
Pinheiros W. - Minas K. -2,5 2 1.80
Ale dziś kaszanę gra Fakel... błędy błędy błędy. Znowu cały set z przodu i w końcówce topią
wczoraj kazań odwalił a dzisiaj Fekel ,ALE WŁOCHY DAŁY ZAROBIĆ WYGRALI W TB A KURS BYŁ PONAD 2.20 PRZED MECZOWO ,A NA LIVE NIE ŚLEDZIŁEM
WCZORAJ KAZAŃ,CRUZEIRO ODWALIŁY STRASZNIE I DZISIAJ TEŻ WIDZE FAWORYCI ZAWODZĄ
MIŁEGO WIECZORKU ŻYCZĘ COŚ SIĘ POKAZE PO POLNOCY NA NHL ,PO SŁABYM PONIEDZIAŁKU ,WTOREK UDANY POZA LM W NOGE I HOKEJAMI TAŚME
NIE WYCZUŁEM INGSTOLAND PRZEGRALI PO DOGRYWCE A TRZA BYŁO GRAĆ EISABERLIN PO 1.70 SINGIELKA A CZŁOWIEK MĄDRY PO MECZU :sarcastic:

seba6 533

seba6

Użytkownik
Skra walczy z zenitem o tytul posmiewiska dnia godnie
Skra 19:12 i ataki na mecz, w tym jeden na czystej siatce z pilki przechodzacej.
Za 40 minut sprawdzi sie pewnie powiedzenie ze jak nie 3:0 to 2:3 ;)

K 0

kropson1988

Gość
Wiecie co nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych ale to co ogladam w tych KMŚ to jest poprostu az smieszne . Wczoraj Sada z 14:11 w tb przegrywa mecz , dzisiaj Zenit z 14:9 w tb przegrywa mecz i teraz SKRA ze stanu 19:13 i jeszcze jednej pilki przy przewadze i przechodzacej po serwie Kochanowskiego przegrywaja seta i nie zdziwie sie jak teraz mecz sie odwroci i Fakel wezmie to 3:2 ale to wszystko dziwnie wyglada . Ja wiem , nie jeden mecz siatkowki widzialem i wiem , że serie w siatkowce sa na porzadku dziennym ale az za duzo tego w tym turnieju .

hallik 15,1K

hallik

Użytkownik
SKra 8-11 i zanosi się na 2-3 w setach :&gt; tak jak ktoś wspomniał.. dzielnie walczą z Zenitem o tytuł frajerów dnia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom