nole
Forum VIP
Zadziwia mnie jak nie czujesz siatkówki.Źle czujesz.. Akurat mam Zenit na jednym kuponie, a na drugim over 175,5. Ale dyrdymaly ładne wypisujesz, nie powiem
Zadziwia mnie jak nie czujesz siatkówki.Źle czujesz.. Akurat mam Zenit na jednym kuponie, a na drugim over 175,5. Ale dyrdymaly ładne wypisujesz, nie powiem
Rozumiem, że Ty czujesz siatkówkę? ???? nawet jak Zenit wygra to Ty wypisujesz takie brednie, że to nieporozumienie. Uważasz się chyba za jakiegoś znawce, a prawda taka, że naciągasz jakieś teorie głupie i na siłę chcesz udowodnić, że masz racjęZadziwia mnie jak nie czujesz siatkówki.
nie mam pojęcia, ale coś tu śmierdzi...ktoś wie czemu sędzia dal punkt dla lube przy 16-16 ? Bo na pewno nie było piłki na stronie Lube jak rozrywający zagarnął.
Jasne, że nie było.Byl ten blad Butko przy pilce na 18-17?
Wydawalo mi sie, ze zagral na rowni z siatka, co noe zmienia faktu, ze Zenit to drugie PSG...i nie chodzi o gwiazdy. 14:9...
Więc co to było??? Nie było błędu na 100%, dwóch sędziów przy siatce widzi tą akcję z idealnych pozycji, a przyznają punkt LUBE??? Nie kumam tego w ogóle i chyba nie zrozumiem..Jasne, że nie było.
Jesteś pewny co do wyniku? Może TOMCIOMEN666 nie zna zawodników których obstawia ale Ty kolego nie znasz się na bukmacherce ani troche :cwl:Jak ty widzisz takie rzeczy po dwóch setach to dobry kozak musisz być XD
3:1 dla kazania sie kończy i tak
Zapomniałeś dopisać jeszcze, że dzięki sędziom ????Jesteś pewny co do wyniku? Może TOMCIOMEN666 nie zna zawodników których obstawia ale Ty kolego nie znasz się na bukmacherce ani troche :cwl:
Lube na![]()