nole
Forum VIP
Zadziwia mnie jak nie czujesz siatkówki.Źle czujesz.. Akurat mam Zenit na jednym kuponie, a na drugim over 175,5. Ale dyrdymaly ładne wypisujesz, nie powiem
Zadziwia mnie jak nie czujesz siatkówki.Źle czujesz.. Akurat mam Zenit na jednym kuponie, a na drugim over 175,5. Ale dyrdymaly ładne wypisujesz, nie powiem
82 min 0:1 iAl Ahly-Al Mokawlon btts
@2.40uni
Rozumiem, że Ty czujesz siatkówkę? ???? nawet jak Zenit wygra to Ty wypisujesz takie brednie, że to nieporozumienie. Uważasz się chyba za jakiegoś znawce, a prawda taka, że naciągasz jakieś teorie głupie i na siłę chcesz udowodnić, że masz racjęZadziwia mnie jak nie czujesz siatkówki.
nie mam pojęcia, ale coś tu śmierdzi...ktoś wie czemu sędzia dal punkt dla lube przy 16-16 ? Bo na pewno nie było piłki na stronie Lube jak rozrywający zagarnął.
Jasne, że nie było.Byl ten blad Butko przy pilce na 18-17?
Wydawalo mi sie, ze zagral na rowni z siatka, co noe zmienia faktu, ze Zenit to drugie PSG...i nie chodzi o gwiazdy . 14:9...
Więc co to było??? Nie było błędu na 100%, dwóch sędziów przy siatce widzi tą akcję z idealnych pozycji, a przyznają punkt LUBE??? Nie kumam tego w ogóle i chyba nie zrozumiem..Jasne, że nie było.
Jesteś pewny co do wyniku? Może TOMCIOMEN666 nie zna zawodników których obstawia ale Ty kolego nie znasz się na bukmacherce ani troche :cwl:Jak ty widzisz takie rzeczy po dwóch setach to dobry kozak musisz być XD
3:1 dla kazania sie kończy i tak
Zapomniałeś dopisać jeszcze, że dzięki sędziom ????Jesteś pewny co do wyniku? Może TOMCIOMEN666 nie zna zawodników których obstawia ale Ty kolego nie znasz się na bukmacherce ani troche :cwl:
Lube na