freddy-krueger
Użytkownik
Posiada ktoś informacje do kiedy jest planowana konserwacja storny efortuny ??
Do 9 była przewidziana konserwacja, ale coś się przeciąga...Posiada ktoś informacje do kiedy jest planowana konserwacja storny efortuny ??
Ja na dziś widzę zwycięstwa Zenitu i Skry. Taki dubelek zakręci się w granicach kursu powyżej 5,00. Ewentualnie szukać jakiś dodatnich handicapów setowychCo myślicie dziś o pojedynku LUBE - ZENIT KAZAŃ? Jakieś propozycje?
Co do SKRY to nie mam pojęcia, wszystko tam się może zdarzyć. Ale również idę dziś w stronę Kazania + dodatkowo ZAKSA na pewno win ???? Coś jeszcze Panowie i Panie proponujecie na dziś?Ja na dziś widzę zwycięstwa Zenitu i Skry. Taki dubelek zakręci się w granicach kursu powyżej 5,00. Ewentualnie szukać jakiś dodatnich handicapów setowych
Nie wiem czy bez sensu. Może to nie być czynnik decydujący, ale czasu na regenerację za dużo nie było, a zwykle jednak rzadko gra się dzień po dniu, do tego kończąc jeden mecz po 23, a drugi grając nazajutrz o 17:30. No ale nie forsuje tej tezy, bo tak jak napisałeś to profesjonaliści, a Lube wczoraj jakoś mega mocno nie wyglądało.Z kolei argument ze zmeczeniem jest bez sensu. Zmeczeni to mieli byc Polacy przed finalem Mistrzostw Swiata bo rozegraniu kilku meczow w ciagu tygodnia. To sa zawodowi sportowcy, jeden mecz to nic dla nich.
Bayern vs Benfica under 3,5 bramek po 1,60 lub Benfica over 2,5 rzutów rożnych po 1,65. Uważam, że warto. Fortuna nadal nie działa? Miało być do 9:00Co do SKRY to nie mam pojęcia, wszystko tam się może zdarzyć. Ale również idę dziś w stronę Kazania + dodatkowo ZAKSA na pewno win ???? Coś jeszcze Panowie i Panie proponujecie na dziś?
http://sportstream-365.com/viewer?sport=6&game=1894759&tagz=NU_NSsNAGHwBX8DbdxFaMLtJ1qTWIhJFTGmCoC1FPG2SL83SzW7YbIp49BW8@AaC4PNIrz6BLyAa_LnMMMMMzDy@Ho6JzzwSBsRz_bevnfcPuP3cjR@er7BEg2Z7WVnbHFHaNtrY1hrktcP6eK5rGuW57pSlU1Xqk7pdHc8r0e757kYUqHv@EUrbHvmGC8kziS@LFo0TrVDZ7VOq74WUnAbEhUEiVHc3gUgVRosC@kXEm0C8iJbnU7gJQtdJXA9OOyEL@uv@m0OImkbiErOZsDRgI8JCGMzieZrsgxRrhAvM13oIZ5XRNdIDRtz@djAiYwapzoREuOYlN@Kv_A0=Ma ktoś może stream do siatkówki z Korei CHEONAN HYUNDAI SKYWALKERS - SUWON KEPCO ?
oglądasz? są jeszcze jakieś szanse?Merani-Norchi Tbilisi over 0.5 ht
@2.20
Na 0 .Merani-Norchi Tbilisi over 0.5 ht
@2.20