>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
hallik 15,1K

hallik

Użytkownik
Ciężki orzech do zgryzienia. Chyba over pkt najpewniejszy, bo nie wierzę, że tu będzie 3-0 w którąś ze stron. Lube na tle Skry nie wyglądało jakoś rewelacyjnie, z kolei Zenit chyba jednak sensacyjnie uległ Fakiełowi kończąc mecz po 5 setach po godzinie 23. Aspekt zmęczenia na pewno będzie. Niby ruscy muszą.. ale taki argument nigdy do mnie nie przemawiał

zworek 174

zworek

Użytkownik
Z kolei argument ze zmeczeniem jest bez sensu. Zmeczeni to mieli byc Polacy przed finalem Mistrzostw Swiata bo rozegraniu kilku meczow w ciagu tygodnia. To sa zawodowi sportowcy, jeden mecz to nic dla nich.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Co myślicie dziś o pojedynku LUBE - ZENIT KAZAŃ? Jakieś propozycje?
Ja na dziś widzę zwycięstwa Zenitu i Skry. Taki dubelek zakręci się w granicach kursu powyżej 5,00. Ewentualnie szukać jakiś dodatnich handicapów setowych

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Ja na dziś widzę zwycięstwa Zenitu i Skry. Taki dubelek zakręci się w granicach kursu powyżej 5,00. Ewentualnie szukać jakiś dodatnich handicapów setowych
Co do SKRY to nie mam pojęcia, wszystko tam się może zdarzyć. Ale również idę dziś w stronę Kazania + dodatkowo ZAKSA na pewno win ???? Coś jeszcze Panowie i Panie proponujecie na dziś?

hallik 15,1K

hallik

Użytkownik
Z kolei argument ze zmeczeniem jest bez sensu. Zmeczeni to mieli byc Polacy przed finalem Mistrzostw Swiata bo rozegraniu kilku meczow w ciagu tygodnia. To sa zawodowi sportowcy, jeden mecz to nic dla nich.
Nie wiem czy bez sensu. Może to nie być czynnik decydujący, ale czasu na regenerację za dużo nie było, a zwykle jednak rzadko gra się dzień po dniu, do tego kończąc jeden mecz po 23, a drugi grając nazajutrz o 17:30. No ale nie forsuje tej tezy, bo tak jak napisałeś to profesjonaliści, a Lube wczoraj jakoś mega mocno nie wyglądało.
Co do drugiego mecz, to jeśli Fakel zagra chociaż 50% tego co wczoraj, to zamiecie Skrą parkiet. Oglądałem niemal cały mecz i to jest półka wyżej niż Skra, Wolkov, Kliuka, Jakowlew, nawet ten Udrys grali mega zawody

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Co do SKRY to nie mam pojęcia, wszystko tam się może zdarzyć. Ale również idę dziś w stronę Kazania + dodatkowo ZAKSA na pewno win ???? Coś jeszcze Panowie i Panie proponujecie na dziś?
Bayern vs Benfica under 3,5 bramek po 1,60 lub Benfica over 2,5 rzutów rożnych po 1,65. Uważam, że warto. Fortuna nadal nie działa? Miało być do 9:00

K 0

kropson1988

Gość
Ma ktoś może stream do siatkówki z Korei CHEONAN HYUNDAI SKYWALKERS - SUWON KEPCO ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom