U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
Najwiekszymi zwyciezcami tego turnieju moze byc Rzeszow. Powoli rodza sie na nowo i w nastepnej kolejce tez moga powalczyc, az milo popatrzec ????
25-23
Potwierdzam ????Ta.. Resovia rodzi się na nowo :cwl: To Sada gra jak dzieci we mgle.. jak się Reska obudziła, to w weekend widziałem.
valur 22-20PIŁKA RĘCZNA ISLANDIA
KA Akureyri - Valur Reykjavik 2 1.24
Haukar Hafnarfjördur - IBV 1 1.34
ako-1.72
Calanau Piłka po uderzeniu zawodnika nie leciała w światło bramki. Dopiero dotknięcie zawodnika Burnley spowodowało, że została skierowana w światło bramki. Bramka samobójcza. Prawidłowo. Tak jest w przepisach.Jakim cudem zaliczyli gola Newcastle jako bramke samobojcza...?! Od kiedy rykoszety to OG...pff jakies debila pracuja w FA. :facepalm::headbang:
A mozesz mi to udowodnic? Bo widzilem ta bramke i pilka po strzale wyraznie leciala w swiatlo bramki...Calanau Piłka po uderzeniu zawodnika nie leciała w światło bramki. Dopiero dotknięcie zawodnika Burnley spowodowało, że została skierowana w światło bramki. Bramka samobójcza. Prawidłowo. Tak jest w przepisach.
Powtórkę sobie włącz. Proste. Widać wyraźnie.A mozesz mi to udowodnic? Bo widzilem ta bramke i pilka po strzale wyraznie leciala w swiatlo bramki...
Wraca stara Resovia... 23-20...Ile sada już prowadziła, a teraz przegrywa już 3-ema
Real Sociedad - Celta Vigo
Typ: over 2,5
Kurs: 1,96 w Betsson
2-1Real Sociedad - Celta Vigo
BTS i over 2.5 @2.18
Real Sociedad - Celta Vigo
Zurutuza D. otrzyma ŻK @3.69
4, za późno się zaczęli kopaćReal Sociedad - Celta Vigo
over 4.5 ŻK @1.85
Powinny się niedługo zacząć, sędzia póki co pozwala grać więc grają, bez brutalnych fauli ale już takie spóźnione powoli się pojawiają. Myślę, że jeszcze w pierwszej ktoś dostanie żółtą a potem polecą. Za umiarkowaną stawkę bo już 34 minuta i póki co bez agresji.