mrbrightside
Użytkownik
Ale Berankis wyciagnal mecz z Bedene ???? )
2x dramatycznieBerankis win @2.20
Over 22.5 @1.94
1:0Manisa-Sanliufa over 1.5 ht
@2.77
Sam w to wszedłem i nie wierzę narazie w przebieg spotkania..Budź sie Carla ! Nie wierze żeby Eugenia to wzięła 2-0...
Lesbijski gwałt chyba bedzieSam w to wszedłem i nie wierzę narazie w przebieg spotkania..
A mi się wydaje, że chyba jednak puści, tylko nie tak perfidnie. Ja bym na jej miejscu tak zrobił. Nawet gdyby grała tutaj żeby wyprzedzić Pliskova, to musi wygrać ten mecz i następny (zapewne z Konta) w czwartek. Lot minimum 10 godzin, w piątek jest w Singapurze, w niedziele zaczyna się turniej. Jetlag, czas na przestawienie się, jakieś treningi i zapoznanie się z kortem. Jeżeli Pliskova oddała bez walki to musi mieć jakieś konkretniejsze info co do Halep. Bartens tu oddaje i jeszcze tym samym samolotem pakuje walizkę z Pliskova. Poza tym widać, że to nie ta sama Kiki i gdyby nie głupie błędy Sasnovich i siatka/out to by już była seta w plecy.Bertens chyba jednak tak łatwo nie odpuści jak Pliskova
Jak ugra 2 gemy w tym secie to będę zaskoczonyLesbijski gwałt chyba bedzie
To samo pisałem wyżej. Ale niech dowiezie najpierw tego seta.A mi się wydaje, że chyba jednak puści, tylko nie tak perfidnie. Ja bym na jej miejscu tak zrobił. Nawet gdyby grała tutaj żeby wyprzedzić Pliskova, to musi wygrać ten mecz i następny (zapewne z Konta) w czwartek. Lot minimum 10 godzin, w piątek jest w Singapurze, w niedziele zaczyna się turniej. Jetlag, czas na przestawienie się, jakieś treningi i zapoznanie się z kortem. Jeżeli Pliskova oddała bez walki to musi mieć jakieś konkretniejsze info co do Halep. Bartens tu oddaje i jeszcze tym samym samolotem pakuje walizkę z Pliskova. Poza tym widać, że to nie ta sama Kiki i gdyby nie głupie błędy Sasnovich i siatka/out to by już była seta w plecy.
/edit: No i Bertens się połamała na 3-4, wcale „nie chcąc” tego robić ????
Wiktorowski wspominał o przepuklinie kręgosłupa a tego zastrzykiem nie wyleczy. Lepiej sie wycofac i miec 2 miesiace do nowego sezonu niz zagrac set i skreczowac i poglebic kontuzje. Halep ma czas do piątku na wycofanie się z turnieju. W Singapurze się pewnie i tak pojawi bo kontrakty.a czemu halep ma sie wycofac :wait:
Poszła ostro hahahaLesbijski gwałt chyba bedzie
Eugenia świntuch!!! !Poszła ostro hahaha
Ja właśnie zaladowalem w miarę więc nie wejdzieSasnovich 2set?