Przecież ona odpali dopiero tam.. Tutaj całkiem odpuszczaStephen w ogóle nie przygotiwana do Mastera, który rozpoczyna się w niedzielę
Ona raczej odpuszcza, a nie ze nieprzygotowanaStephen w ogóle nie przygotiwana do Mastera, który rozpoczyna się w niedzielę
over 3.5 rogów Szwajcarów @1.82 biore
Idzie dobrzeJabeur - Stephens
Jabeur win @2.15
Stephens już się chyba na samolot śpieszy ????Idzie dobrze
Co prawda pograłem tylko Jabeur wygra seta, ale widzę że ostro jedzie
piękny początek NBA ????Oklahoma City Thunder +8,5 @3 (ónibet)
Parmentier 2 set @2.33
Halep jakaś przepuklina przy kręgosłupie i ma się wycofać z Singapuru więc Pliskova ma już awans i nie musi wygrać tego meczu. Mogla by wygrać ten mecz i nie czekać na decyzje Halep zapewniając sobie awans ale ona jak zwykle odpuszcza w takich sytuacjach. I dla takich zawodników cieżko mieć jakikolwiek szacunek.A takiego Nadala szanuje cały świat za walkę zawsze i wszędzie.Skad informacja?
Po Pliskovej grze masz potwierdzenie info. Czy Ty myślisz,że ona nie jest tego pewna?To są na razie dywagacje, nie ma potwierdzonego info co do Halep.
Co nie zmienia faktu, że Zvonareva póki co na prawdę fajnie i mądrze gra.
Ile Ty masz lat? Oglądasz mecz?Widać,że mało widziałeś...Ja Pliskovej już kilka takich meczy widziałem gdzie nie na rękę jej wygrana była i wiem jak ona gra w takich sytuacjach. Podniecanie komentatorów jest żałosne..W takich sytuacjach lepiej byłoby skreczować albo oddać walkower niż robić taką łajze z siebie...Podaj mi źródło, z którego czerpiesz wiedzę na ten temat. Bo domysły, opierane czy to na grze Pliskovej czy też gadaniu komentatorów, to można między bajki włożyć. Zvonareva gra bardzo dobry mecz, uderza mądrze i trafia co najważniejsze. A Pliskova dopiero co wróciła z Chin..
A to już wiadomo dlaczego Pliskova odpuszcza....Halep zrezygnowała z Singapuru to bezpłciowa Pliskova odda mecz bez walki...znów się na niej przejadę..Szybkie 0-2 będzie można grubo walić.
Zagrałem na live drugiego seta i mecz na Zvonarevą ale wyszedłem na zero bo miałem ją grubo pre i tyle w temacie. Kilka osób jednak chyba skorzystało a co do meczu to każdy jak widać inaczej widzi spotkanie i inaczej je analizuje.Ja po prostu jako miłośnik sportu czuje niesmak po takich meczach bo mam wrażenie,że robi się ze mnie idiotę. Ok niech będzie,że Zvonareva zagrała świetny mecz i zdmuchneła z kortu Pliskovą.Wielka sensacja!Ty mnie pytasz ile ja mam lat, a sam wklejasz żalpost po dwóch gemach, że niby Pliskova odpuszcza i jeszcze cytujesz na końcu z , jakoby ktoś miał skorzystać :facepalm:
Sam zagrałeś na Czeszkę Pre-, ale pewnie widząc, że odpuszcza, zagrałeś grubo no i grube
Uwielbiam takich frustratów, bo przynajmniej jest się z czego pośmiać.
Cytując klasyka, szkoda ku*wa gadać, szkoda strzępić ryja