adam68-a1
Użytkownik
Ehh, średnio zaczęliVerona nic nie gra?
Ehh, średnio zaczęliVerona nic nie gra?
Zwrot powinien byćPanowie mam pytanie miałem mecz w siatkę z plus ligi a dokładniej over punktowy mecz został anulowane a kupon przegrany... Gram na uni jak to u nich jest?
dla nich jest poniżejZwrot powinien być
Tak im system pokazuje ale pewnie poprawią. Ewentualnie napisz na czacie z nr kuponudla nich jest poniżej
A jeszcze jedno pytanie jeżeli krecz w tenisie będzie po zakończeniu 1 seta to zakład przegrany ?Tak im system pokazuje ale pewnie poprawią. Ewentualnie napisz na czacie z nr kuponu
Gładkie 6:0 io 17 hokej Jastrzebie vs Opole typ: Jastrzebie -1,5 kurs: 1,88 oraz dorzucam over 5,5 kurs: 1,78 (Etoto) w piątek grali między sobą i co dziwne Opole wygrało po dogrywce 3:2. Generalnie Opole gra na 3 piątki i jest problem ze składem. Jastrzębie naprawdę mocne w tym sezonie. Trener Jastrzebia powiedział, że jego zawodnicy założyli, że ten mecz będzie łatwo wygrany i to był błąd i zabrakło gry zespołowej. U siebie powinien być srogi rewanż. W strzałach ostatnio 25:42 jeżeli wróci skuteczność to Jastrzębie nie powinno mieć problemów z wygraną.
Zależy u którego bukmachera. Większość ma że zakład jest ważny po rozegraniu seta. Ale handicapy i overy zwrotyA jeszcze jedno pytanie jeżeli krecz w tenisie będzie po zakończeniu 1 seta to zakład przegrany ?
tam bylo nawet 19:8Warto odnotować.
GKS Katowice w 3. Secie prowadził 20:10 by przegrać 23:25
Sprzedaż?tam bylo nawet 19:8
20:9tam bylo nawet 19:8
napisałem poprawili na status oczekuje ????Tak im system pokazuje ale pewnie poprawią. Ewentualnie napisz na czacie z nr kuponu
napisz na jakim kanale jest to sprawdzęOgląda ktoś Pro Sieben MAXX przez NC+?
Bo pisze mi brak sygnału i nie wiem czy to antena czy może coś nc+ popieprzyło z parametrami
Inne kanały działają: Sport1, Eurosport Germany czy nawet Trwam