B
110,2K
byle-na-plus
Użytkownik
Wydaje mi sie że liczy sie czas przyznania a nie wykonania rr:wasntme:wyjście piłki to jedno a wykonanie rożnego to drugie
Wydaje mi sie że liczy sie czas przyznania a nie wykonania rr:wasntme:wyjście piłki to jedno a wykonanie rożnego to drugie
a jak jest rożny w doliczonym i sędzia nie pozwoli go wykonać i kończy mecz to jest zaliczony rożny czy nie?Wydaje mi sie że liczy sie czas przyznania a nie wykonania rr:wasntme:
To nie jest taki oczwiste. A jeśli przed wykomaniem rożnego są zmiany? To może trwać nawet 2-3min.. Co wtedy? Peszek?a jak jest rożny w doliczonym i sędzia nie pozwoli go wykonać i kończy mecz to jest zaliczony rożny czy nie?
Rumunii wiecej faulow 1,76 ruski zbuk (przy stanie po 6)
Odense W @2.12remis
Halbank @1.55
oddzielnie
i 4 gemy serwisowe wygrane bez problemu i kolejne 4 się polamal. Drugi set przegrany 6:1 ze stanu 1:0 I serwis. ????????????Friberg +5,5 gema @2,2
I o18,5 w meczu @1,85 gra z polanskim
Jest 1:2
Nie ma co się obrażać bo to nie jest przedszkole. Nikogo to nie obchodzi jakie kursy się trafia gdy tego nie podajesz nigdzie. Dobrze że wyłapujesz takie perełki i chwała ci za to. Nam nie jest potrzebne to co było tylko to co jest i co będzie. Stąd pewnie ta uwaga.Beovuk kosz 11.25 na dowiedzenia
3:0 dla stoczniJaki wynik Stoczni Szczecin bo flashscoe caly czas 5:5
źródło?3:0 dla stoczni
wlasne ???? nie rozumiesz jak pisze "przerwane" ? czy urodziles sie w czeczenii?źródło?
Wiesz na flashscore mogą pisać cuda, a nie takie rzeczy były że mecz byl skonczony a wynik byl z ktorejs tam minuty, wiec flashcore to nie jest miarodajne zrodło, dlatego pytam,wlasne ???? nie rozumiesz jak pisze "przerwane" ? czy urodziles sie w czeczenii?