M
374
medalikarz
Użytkownik
Ktoś zapalil szluga w kiblu i system przeciwpozarowy sie wlaczylDlaczego mecz Stoczni przerwany? Rozróby na trybunach czy zabrakło prądu? :cwl:
Ktoś zapalil szluga w kiblu i system przeciwpozarowy sie wlaczylDlaczego mecz Stoczni przerwany? Rozróby na trybunach czy zabrakło prądu? :cwl:
No właśnie czytam że awarię spowodował jeden z kibiców haha ????Ktoś zapalil szluga w kiblu i system przeciwpozarowy sie wlaczyl
To nie cuda to formalność dobry gracz sam takie wynajdujeChociaz raz bys te swoje cuda podal przed meczem a nie po fakcie jak juz wchodzi.
Ale co to ma wspólnego z TnŻ, gdy już zakład jest od dawna nieaktywny?To nie cuda to formalność dobry gracz sam takie wynajduje
jaka jest pierwsza mapa?1 mapa Vega Squadron @2.35 trochę mocniej
Jeśli patrzysz przez pryzmat że to będzie mirage jak pokazuje scorebot to pamiętaj, że na tym turnieju często są z tym błędy. A jak nie to powodzenia .1 mapa Vega Squadron @2.35 trochę mocniej
bwin pokazuje 50,02:cholerniezly:RR do 50 min u Serbów 2,40 sts
Bardzo prawdopodobne że mocno zaczną po przerwie
Jestem ciekaw jak sts do tego podjedzie, bo wydaje mi sie, ze pilka opuscila boisko 49:59 ????bwin pokazuje 50,02:cholerniezly:
wyjście piłki to jedno a wykonanie rożnego to drugieJestem ciekaw jak sts do tego podjedzie, bo wydaje mi sie, ze pilka opuscila boisko 49:59 ????