Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Cos wiecej jakiego rodzaju sa to problemy? Mi po miesiacu grania zaraz po tym jak weszli na rynek zlimitowali konto i porzucilem u nich gre juz dawno temu.
Cos wiecej jakiego rodzaju sa to problemy? Mi po miesiacu grania zaraz po tym jak weszli na rynek zlimitowali konto i porzucilem u nich gre juz dawno temu.
a co za problem przy dalszej weryfikacji jak teraz wszystko da sie zalatwic/namalowac, nie mowie tutaj o ruskich bukach co jest wyczynem cokolwiek wyplacic jak pojdzie dodatkowa weryfikacja
Ogląda ktoś tych dziadów mediolańskich? Uda im się wygrać czy nie? Klasycznie podbiteczka i wiadomo...
Ja daję na rożne, Salzburg będzie cisnął ale Celtic też może groźnie skontrować. Najchętniej zagrałbym kartki ale ohmbet nie daje takiej opcji. Nawet jeśli Salzburg wyrówna to będą dalej cisnąć i na pewno kilka rożnych będzie, a sami w obronie są mega niepewni i przy kontrach Celtic też coś złapie.
Salzburg v Celtic over 10,5 rożnego 1,88.
Kielce siatkowka @5
Bielsko pojechalo ich w 2 pierwszych setach. Drugi set chyba ich zamroczyl niezle bo teraz graja padline konkret. Wszystkie mozliwe bledy zaliczaja . Po takim kursie na gospodarzy mozna cos przylozyc
a co za problem przy dalszej weryfikacji jak teraz wszystko da sie zalatwic/namalowac, nie mowie tutaj o ruskich bukach co jest wyczynem cokolwiek wyplacic jak pojdzie dodatkowa weryfikacja