freez.
Użytkownik
Z palcem w nosieSevilla da radę?
Z palcem w nosieSevilla da radę?
1:2 I to na tyle dziś ????Bordeaux--Kopenhaga over 2.5
@2.90
nic się nie zmieniłoAnderlech - Dinamo Zagrzeb @3,3
Anderlecht od dawna bez formy, Dinamo wręcz przeciwnie - trzeba spróbować.
zartujesz? na ruskim terenie na dodatek Sevilla z palcem w nosie? ciekawa opinia ????Z palcem w nosie
To stawiamyyy ????Z palcem w nosie
To zapewne była ironia. Sevilla dowolną połowę, X2 na podbitkę, BTS albo ov 9,5 RR, takie kierunki bym obierał.zartujesz? na ruskim terenie na dodatek Sevilla z palcem w nosie? ciekawa opinia ????
No i bieda . Celtic do przerwy się dobrze bronił ale w drugiej połowie się kompletnie posypali i przy 3-1 to juz tempo siadło i zabrakło 2 rożnych.Ja daję na rożne, Salzburg będzie cisnął ale Celtic też może groźnie skontrować. Najchętniej zagrałbym kartki ale ohmbet nie daje takiej opcji. Nawet jeśli Salzburg wyrówna to będą dalej cisnąć i na pewno kilka rożnych będzie, a sami w obronie są mega niepewni i przy kontrach Celtic też coś złapie.
Salzburg v Celtic over 10,5 rożnego 1,88.
To czemu tylko 5j?https://forum.bukmacherskie.com/threads/konkretne-granie.153763/#post-6729926
Polecam na jutro z ręcznej. Jak dla mnie naprawdę warto, ale szybko, bo kursy w dół i linie w górę. Pzdr.
zadna ironia, ta banda ogorkow juz od dawna jest na mojej czarnej liscie i skorki od pasztetowej nie postawie na nich.To zapewne była ironia. Sevilla dowolną połowę, X2 na podbitkę, BTS albo ov 9,5 RR, takie kierunki bym obierał.
Może dlatego, że grają kobietyTo czemu tylko 5j?
Ja mam ten Genk z overem 2,5 Chelsea i ov 7,5 RR w Eintrachcie ale kurde mam czutke od rana że spierdzielą masowo kupony ????zadna ironia, ta banda ogorkow juz od dawna jest na mojej czarnej liscie i skorki od pasztetowej nie postawie na nich.
Rangers 1
Genk 2
over 1.5 w meczach BATE , Standard Liege , Eintracht , Malmo
AKO 8.5
powodzenia
Heh, nie trzeba było długo czekać ????Ja mam ten Genk z overem 2,5 Chelsea i ov 7,5 RR w Eintrachcie ale kurde mam czutke od rana że spierdzielą masowo kupony ????
Jeśli coś jest pewnego, to mam wchodzić all in nie zważając na możliwe niespodzianki, stracić budżet i przestać grać? No nie żartuj, proszę. Poza tym ktoś tu słusznie zauważył, to są kobiety, to też jest powód, dla któego taka stawka.To czemu tylko 5j?