>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
S 170,2K

styrbjorn

Użytkownik
Ja daję na rożne, Salzburg będzie cisnął ale Celtic też może groźnie skontrować. Najchętniej zagrałbym kartki ale ohmbet nie daje takiej opcji. Nawet jeśli Salzburg wyrówna to będą dalej cisnąć i na pewno kilka rożnych będzie, a sami w obronie są mega niepewni i przy kontrach Celtic też coś złapie.
Salzburg v Celtic over 10,5 rożnego 1,88.
No i bieda ⛔. Celtic do przerwy się dobrze bronił ale w drugiej połowie się kompletnie posypali i przy 3-1 to juz tempo siadło i zabrakło 2 rożnych.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Van Gerwen - Chisnall
Over 10.5 maxow @ 3.70 betsafe
Over 10.5 maxow i over 1.5 100+ finishes @ 6.50 1xbet
Value time.
Przejrzalem h2h. Czesto w ich meczach pada srednio ok jeden max na leg. W poprzedniej rundzie obaj w 3-setowych meczach zrobili po 5 maxow. Jak to nie bedzie szybkie i gladkie 3-0 to spora szansa.

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
To zapewne była ironia. Sevilla dowolną połowę, X2 na podbitkę, BTS albo ov 9,5 RR, takie kierunki bym obierał.
zadna ironia, ta banda ogorkow juz od dawna jest na mojej czarnej liscie i skorki od pasztetowej nie postawie na nich.
Rangers 1
Genk 2
over 1.5 w meczach BATE , Standard Liege , Eintracht , Malmo
AKO 8.5
powodzenia

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
zadna ironia, ta banda ogorkow juz od dawna jest na mojej czarnej liscie i skorki od pasztetowej nie postawie na nich.
Rangers 1
Genk 2
over 1.5 w meczach BATE , Standard Liege , Eintracht , Malmo
AKO 8.5
powodzenia
Ja mam ten Genk z overem 2,5 Chelsea i ov 7,5 RR w Eintrachcie ale kurde mam czutke od rana że spierdzielą masowo kupony ????

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
To czemu tylko 5j?
Jeśli coś jest pewnego, to mam wchodzić all in nie zważając na możliwe niespodzianki, stracić budżet i przestać grać? No nie żartuj, proszę. Poza tym ktoś tu słusznie zauważył, to są kobiety, to też jest powód, dla któego taka stawka.
Ale nawet nie uważam, że 5j to jest mało grając regularnie i tocząc regularną walkę. No, ale może się mylę. Pzdr.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom