uzytkownik-76505
Użytkownik
Salzburg - Celtic (1 połowa) - 1 lub X @2.05
Salzburg - Celtic (1 połowa) - 1 lub X @2.05
Cos wiecej jakiego rodzaju sa to problemy? Mi po miesiacu grania zaraz po tym jak weszli na rynek zlimitowali konto i porzucilem u nich gre juz dawno temu.Nie bo robią problemy z wypłatami większych sum
Ja już pierwszego dnia chciałem porzucić ale muszę wszystko powypłacać. Żądają dodatkowych weryfikacji i się wszystko przeciągaCos wiecej jakiego rodzaju sa to problemy? Mi po miesiacu grania zaraz po tym jak weszli na rynek zlimitowali konto i porzucilem u nich gre juz dawno temu.
Niestety nie oglądam meczu, ale śledzę cały czas i wg mnie warto, Celticowi ciężko wyjść z połowyWarto ładować Salzburg DNB?
a co za problem przy dalszej weryfikacji jak teraz wszystko da sie zalatwic/namalowac, nie mowie tutaj o ruskich bukach co jest wyczynem cokolwiek wyplacic jak pojdzie dodatkowa weryfikacjaJa już pierwszego dnia chciałem porzucić ale muszę wszystko powypłacać. Żądają dodatkowych weryfikacji i się wszystko przeciąga
Grecy z glowa graja, moze byc ciezkoOgląda ktoś tych dziadów mediolańskich? Uda im się wygrać czy nie? Klasycznie podbiteczka i wiadomo...
Ja daję na rożne, Salzburg będzie cisnął ale Celtic też może groźnie skontrować. Najchętniej zagrałbym kartki ale ohmbet nie daje takiej opcji. Nawet jeśli Salzburg wyrówna to będą dalej cisnąć i na pewno kilka rożnych będzie, a sami w obronie są mega niepewni i przy kontrach Celtic też coś złapie.Warto ładować Salzburg DNB?
Ja ma ov 8,5 to chyba luźno wskoczy ????Salzburg v Celtic over 10,5 rożnego 1,88.
Staty nie grają ale wg nich ogromna przewaga na korzyść RossonerichGrecy z glowa graja, moze byc ciezko
Było i nie ma 1:0 :cholerniezly:Dabba al strzeli (Arabia Saudyjska)
@2.55
Sochi - SKA
Over 2 w 2 tercji @2.57
SKA over 1 w 2 tercji @2
U ruskiego miałem trzy weryfikacje i bez problemu wypłaciłem wszystko jak mi konto zlimitowali do 2 euroa co za problem przy dalszej weryfikacji jak teraz wszystko da sie zalatwic/namalowac, nie mowie tutaj o ruskich bukach co jest wyczynem cokolwiek wyplacic jak pojdzie dodatkowa weryfikacja
Grecy z glowa graja, moze byc ciezko
U mnie podobnie weryfikacje i wpłaty elegancko ale na nożną już limity mam ????U ruskiego miałem trzy weryfikacje i bez problemu wypłaciłem wszystko jak mi konto zlimitowali do 2 euro