>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Cos wiecej jakiego rodzaju sa to problemy? Mi po miesiacu grania zaraz po tym jak weszli na rynek zlimitowali konto i porzucilem u nich gre juz dawno temu.
Ja już pierwszego dnia chciałem porzucić ale muszę wszystko powypłacać. Żądają dodatkowych weryfikacji i się wszystko przeciąga

pstrag 102

pstrag

Użytkownik
Real Betis - Dudelange
over 1.5 @ 1.76
Salzburg - Celtic
over 2.5 @ 1,84
Gospodarze ostro cisną w tych spotkaniach zanosi sie na bramki po przerwie

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Ogląda ktoś tych dziadów mediolańskich? Uda im się wygrać czy nie? Klasycznie podbiteczka i wiadomo...

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
Ja już pierwszego dnia chciałem porzucić ale muszę wszystko powypłacać. Żądają dodatkowych weryfikacji i się wszystko przeciąga
a co za problem przy dalszej weryfikacji jak teraz wszystko da sie zalatwic/namalowac, nie mowie tutaj o ruskich bukach co jest wyczynem cokolwiek wyplacic jak pojdzie dodatkowa weryfikacja
Ogląda ktoś tych dziadów mediolańskich? Uda im się wygrać czy nie? Klasycznie podbiteczka i wiadomo...
Grecy z glowa graja, moze byc ciezko

S 170,2K

styrbjorn

Użytkownik
Warto ładować Salzburg DNB?
Ja daję na rożne, Salzburg będzie cisnął ale Celtic też może groźnie skontrować. Najchętniej zagrałbym kartki ale ohmbet nie daje takiej opcji. Nawet jeśli Salzburg wyrówna to będą dalej cisnąć i na pewno kilka rożnych będzie, a sami w obronie są mega niepewni i przy kontrach Celtic też coś złapie.
Salzburg v Celtic over 10,5 rożnego 1,88.

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Smith-Rowe, 18-latek strzela kolejną bramkę w tym sezonie w seniorskiej ekipie, ależ to cieszy ! I Arsenal 2:0 baja

seba6 533

seba6

Użytkownik
Kielce siatkowka @5
Bielsko pojechalo ich w 2 pierwszych setach. Drugi set chyba ich zamroczyl niezle bo teraz graja padline konkret. Wszystkie mozliwe bledy zaliczaja . Po takim kursie na gospodarzy mozna cos przylozyc

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
a co za problem przy dalszej weryfikacji jak teraz wszystko da sie zalatwic/namalowac, nie mowie tutaj o ruskich bukach co jest wyczynem cokolwiek wyplacic jak pojdzie dodatkowa weryfikacja

Grecy z glowa graja, moze byc ciezko
U ruskiego miałem trzy weryfikacje i bez problemu wypłaciłem wszystko jak mi konto zlimitowali do 2 euro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom