dobi
Znawca - Premier League
Niestety za szybko strzelili, ja mam over 8,5 więc może te 2 w 30 minut zrobiąCiężko teraz będzie z rożnymi w Salzburgu ????
Niestety za szybko strzelili, ja mam over 8,5 więc może te 2 w 30 minut zrobiąCiężko teraz będzie z rożnymi w Salzburgu ????
list wysylales do rosji? jesli chce Ci sie bawic w to itp to moge Ci podeslac dane, mam tam z z 3 tys euro, ogarniesz to odpale Ci z 30%U ruskiego miałem trzy weryfikacje i bez problemu wypłaciłem wszystko jak mi konto zlimitowali do 2 euro
????????????????Niestety za szybko strzelili, ja mam over 8,5 więc może te 2 w 30 minut zrobią
łatwa kaskaReal Betis - Dudelange
over 1.5 @ 1.76
Salzburg - Celtic
over 2.5 @ 1,84
Gospodarze ostro cisną w tych spotkaniach zanosi sie na bramki po przerwie
50% zwrot 50% przegranaPytanko // Przy handicapie 0:2 i powiedzmy wyniku 3:1 to jest zwrot czy przegrana?
Azjatycki zwrot, europejski przegranaPytanko // Przy handicapie 0:2 i powiedzmy wyniku 3:1 to jest zwrot czy przegrana?
Niestety nic i nic się nie stanie już, kibicuje im ale mogli tę jedną stracić ????Arsenal jeszcze nic nie odyebal ?
Czas najwyższy na bts
Spirting remis lekko
Przy azjatyckim zwrot, a europejskim przegranaPytanko // Przy handicapie 0:2 i powiedzmy wyniku 3:1 to jest zwrot czy przegrana?
O ludu że tam nie wpadły przynajmniej 2 bramki...Jeszcze w 95min Slavia dobra okazja na gola ehh no ale cóż chociaż over 0,5 reszta naZenit vs SLavia typ: over 1,5 kurs: 4,75 oraz over 0,5 kurs: 1,8 i próbuję jeszcze Slavia over 0,5 kurs: 2,9 (Etoto) jest 70min i 0:0 w tym meczu Slavia ma miażdżącą przewagę jakaś bramka tam powinna wpaść, a Slavia powinna to wygrać.