Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Mam handi gemowe (-1,5)
Dla mnie Simon moze i to przegrac 2:1 :V
Berrettini potrzebuje kogos z dobrym returnem, a ani Francuz, ani Agut ostatnio nie zmusza go do odgrywania z ciala, wiec tam zagralo, a tutaj prawo wygranego turnieju bierze zniwo.
Djere by go wzial
Mam handi gemowe (-1,5)
Dla mnie Simon moze i to przegrac 2:1 :V
Berrettini potrzebuje kogos z dobrym returnem, a ani Francuz, ani Agut ostatnio nie zmusza go do odgrywania z ciala, wiec tam zagralo, a tutaj prawo wygranego turnieju bierze zniwo.
Djere by go wzial
Krylia Sovetov +0.5 gola 1.80
masówka na CSKA które jest mocno osłabione, gra on road i już w PR pokazała z Lokomotivem, że nie do końca są poukładani od początku sezonu. Gospodarze powalczą i dziś nie przegrają tego spotkania.
simon to jest jednak niereformowalny gość, Berrettini to może i by chciał przegrać tylko poprostu nie ma z kim, a perfidnie się nie podłoży bo go zaraz pod lupe wezmą
5. Spotkanie: Al Ittihad Al S. - Al Moqawloon Al Arab Typ: Btts/yes (1:0 HT) Kurs: 1.90 Bukmacher: Bet365
Podwójna. Polecam. 6. Spotkanie: Hapoel Beer Sheva - Dinamo Zgrzeb Typ: over 3.5 gola Kurs: 2.62 Bukmacher: Bet365