>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Simon @1,7
Djere @1,57
Mozna tez sprobowac 2:0 na tych Panow odpowiednio po @2,9 i @2,45
Ofner +1,5 seta @1,7

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Port Melbourne - Melbourne Victory over 5,5 1.30
Port Melbourne - Melbourne Victory 6,5 1.70

Ogarniamy zaraz meczyki i nie śpimy

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Co do turnieju w Sopocie to radze odpuscic bo szkoda kasy i nerwow. Ten turniej jak i Szczecinski to doskonala okazja do dobrego zarobku nie koniecznie go wygrywajac. Cos wie o tym Janowicz ktory dwa lata temu w Szczecinie porzegral z Napolitano wygrany mecz z 1:0 w setach i 3:0 z dwoma brejkami i jeszcze sie zalil ze ludzie krzyczeli z trybun teksty o tankowaniu. Wczoraj 3 mecze i trzy wygrane dogow po 2:0 z czego jedna to Cias wielki polski tenisista ktory nosa poza itf nie wystawil a w czelkach grywa tylko w Polsce. Ja sie na tym meczu przejechalem bo pomyslalem ze mecz czysty. Jednym slowem odradzam ten turniej bo tam cuda i dziwne zwroty akcji beda beda praktycznie co mecz.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Glossop/Williams +14.5 @ 1.91
Boman/Apelgren +12.5 @ 1.93
Zarówno Gibb/Crabb jak i bracia Grimalt jeszcze w sobotę/niedziele grali na innych kontynentach. Liczę na lekko słabszą formę, szczególnie u Chilijczyków, którzy wygrali turniej i mogli trochę pobalować.
A nawet jak forma nie będzie słabsza, to i tak handicapy są wysokie.
Tego Glossopa nie znam, ale Williams ma dobre warunki fizyczne i coś tam potrafi.
Szwedzi solidna para.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Port Melbourne - Melbourne Victory over 5,5 1.30
Port Melbourne - Melbourne Victory 6,5 1.70

Ogarniamy zaraz meczyki i nie śpimy
1-5 ⛔ i ✅
2 połowa 1 gol tylko trza mieć nawalone mocno :headbang::sarcastic::facepalm::slap::dntlck::tohand:
Dziękuje
a wy grajcie dalej Tenisa i placzcie ,albo wyzywajcie od patoli ,to poco to grać jak się potem wyzywa ,nie rozumiem
Ale trudno wasz problem nie mój kto co gra
Powodzenia wszystkim
i Miłego tygodnia i dużo wygranych
Ja nie płacze ż enie dali overka a za sporo ,niemam zamiaru się martwić i wkurzać nic mi to nieda przecież
Powodzenia innym i dużo wygranych
SKOŃCZYŁEM JUŻ

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom