valentine28
Forum VIP
Kovalik @3,05
Kovalik @3,05
Melzerowi nie oddał to czemu teraz ma oddaćKovalik na bezczela opchnął mecz, nawet się z tym nie kryje.
jak wiadomo Klizan to sprzedawca jakich mało, ciekawe czy dzisiaj gospodarzowi nie sprzeda, coś mi się wydaje że może sprzedać.
Ja licze ze przynajmniej seta sprzeda. Pisalem w dziale.Kovalik na bezczela opchnął mecz, nawet się z tym nie kryje.
jak wiadomo Klizan to sprzedawca jakich mało, ciekawe czy dzisiaj gospodarzowi nie sprzeda, coś mi się wydaje że może sprzedać.
Wimbledon odpuścił ? Bo przegrał tam z dziadem Simonem 0:3. Tam serwisem nic nie zdziałał to tutaj tym bardziej nie zdziała.Berretini to też jedyna szansa żeby przegrać z takim dziadem jak Simon tu musiałby odpuścić ten turniej, jak podejdzie poważnie to serwisem Francuzika zabije.
6:3 6:3Simon @1,7
Djere @1,57
Mozna tez sprobowac 2:0 na tych Panow odpowiednio po @2,9 i @2,45
Ofner +1,5 seta @1,7
Mam pograne tu i tu po 2:0 ale Simon tak latwo nie wygra 2:0 tak czuje6:3 6:3
Djere zgodnie z planem, a może to Gruzin zagrał na swoim poziomie tak czy inaczej weszło. Teraz czas na Simona.
Może nie prawdziwy, bo tak słaby jak do tej pory gra to nie jest, Mateo zrobił duzo postęp od początku sezonu. porostu nie on pierwszy i nie ostatni po wygranym turnieju do tego pierwszy tytuł atp na kolejny jedzie po wpisowe. Oby się Simon nie rozluźnił i wziął to w dwóch setachPrawdziwy Berrettini prosze panstwa.
Utopil mi dwa typy ostatnio, ale odda.