Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Kovalik na bezczela opchnął mecz, nawet się z tym nie kryje.
jak wiadomo Klizan to sprzedawca jakich mało, ciekawe czy dzisiaj gospodarzowi nie sprzeda, coś mi się wydaje że może sprzedać.
jak wiadomo Klizan to sprzedawca jakich mało, ciekawe czy dzisiaj gospodarzowi nie sprzeda, coś mi się wydaje że może sprzedać.
Berretini to też jedyna szansa żeby przegrać z takim dziadem jak Simon tu musiałby odpuścić ten turniej, jak podejdzie poważnie to serwisem Francuzika zabije.
Berretini to też jedyna szansa żeby przegrać z takim dziadem jak Simon tu musiałby odpuścić ten turniej, jak podejdzie poważnie to serwisem Francuzika zabije.
Może nie prawdziwy, bo tak słaby jak do tej pory gra to nie jest, Mateo zrobił duzo postęp od początku sezonu. porostu nie on pierwszy i nie ostatni po wygranym turnieju do tego pierwszy tytuł atp na kolejny jedzie po wpisowe. Oby się Simon nie rozluźnił i wziął to w dwóch setach