I tak podobno bez względu na wynik meczu miał być.
Tylko sobie Nawałka opinie zepsuje po prowadzeniu Legii a i tak pewnie dłużej niż do września przyszłego roku pracował nie będzie bo w sierpniu odpadną z pucharów. 3/4 składu nie wymieni a tym co tam ma to nic nie zwojuje poza naszą ExtraLigą a i tak pewnie będą się bić o mistrza do ostatniej kolejki.
simon od dziś czarna lista???? dla mnie jako tenisita gość nie istnieje, lepiej niech kończy karierę razem z ferrerem bo będą rozmieniać na drobne i sie kompromitować co kilka tygodni.
Francuz by przegrał dziś z chłopcem od podawania piłek. Do 40:15w 1 gemie 2 seta grał dobrze. Nagle nie wykorzystał brejków, Mateo zaczął trafiac częściej połamał francuza i simona odcięło a Włoch zobaczył że wiele się starać nie musi aby wygrać mecz. Brawa dla niego. Mają włosi przyszłość Cecchinato, Berrettini może Sonego.
Ten skład Legii to przecież jakiś sabotaż jest. Radovic w podstawie, Carlitos, Cafu i Szymański na ławce... Klafuric pojechał odrabiać straty czy obsrał się w szatni przed Radovicem?
Ten skład Legii to przecież jakiś sabotaż jest. Radovic w podstawie, Carlitos, Cafu i Szymański na ławce... Klafuric pojechał odrabiać straty czy obsrał się w szatni przed Radovicem?
A ja wiem czy tak źle. Nic nie idzie, nikt nie chce pociągnąć wózka to wziął Radovicia i w ciemno Kucharczyka. Nie skreślałbym tak w ciemno tego składu.
Awans Legii po takich kursach do grania i tak. Choć over najbardziej racjonalny @2,25 fajny kurs.