Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Stawianie na 16-latkę która dogoniła wynik w 1 secie z 1-5 i przegrała go prowadzać w tie break'u 5-1 to słaby pomysł:wait: :stop:. Choć z przebiegu tego meczu wszystko może się zdarzyć :dance:
Stawianie na 16-latkę która dogoniła wynik w 1 secie z 1-5 i przegrała go prowadzać w tie break'u 5-1 to słaby pomysł:wait: :stop:. Choć z przebiegu tego meczu wszystko może się zdarzyć :dance:
Teraz Haavisto polamie ją na 6-5 , po czym odda na 6-6 i przegra w Tb wedlug mnie , ale przy 5-5 i tak juz pozamykane wszystko
czysty zysk
Mecz tak przehandlowany , ze głowa mała haha
a jak finka teraz odda podanie na 6-6 to juz w ogole zwariuje
Znowu niepotrzebnie zamykałem , ale i tak zysk
Tutaj troche inna sytuacja bo laura to nie taki poziom jak gael w meskim. Ale widze ze idzie dobrze i oby weszlo. Powodzenia.
Sprobuje dimitreva 5 gem 3 set @2,15
Kopp/Hoey 1set @ 3.80
Nie wiem dlaczego oni są dogiem... za dziadkami z Japonii przemawia tylko to, że są u siebie...
Jednak fakt, że grają z gospodarzami był tu najważniejszy.