>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Ale sts z fortuna juz liczą hajsy ???? pilkarze Legii pewnie tez jakas premie dostana bo zasluzyli ???? wiele bym dal zeby sie dowiedzieć ile hajsu na rynku lezalo na tym meczu ????
powodzenia, że ktoś ogarnięty grał Legię po 1,40. Jedynie janki stracą taśmę na ostatnim meczu dnia
To co zrobił gościu z Trencina co nie trafił na pustą to nie widziałem w meczach tegorocznych San Marińczyków i innych wynalazków.
Pierwszy gwałt za nami, jeszcze tylko 3. Co gorsza Trencin to będzie z wersji bdsm albo innego sadomaso

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Tenis
Chardy -2,5 gema @1,79✅, Chardy @1,5✅
Fritz 2:0 @1,8✅
Kokinakis - Rubin o21,5 @1,64⛔
Gasquet @1,73✅
Monfils @1,74✅
więcej propozycji w temacie, mam nadzieję że każdy wybierze coś dla siebie!????
5/6 kokinakis polamal sie z 40:15 w 1 gemie drugiego seta a pozniej juz trzymali podanie. Szkoda bo byla duza szansa na komplet.

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Moj typ na ⛔, kto kur..wymyslil granie 3 obroncami w polskich druzynach? Zreszta grajac nawet 10-oma z taka gra z tylu byla by padaka.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Idealnie wykorzystali brak Mączyńskiego na boisku. Akurat jego tam brakowało w tej sytuacji, zawodnik Spartaka kompletnie bez krycia. Swoją droga Legia mega dziury między pomocnikami i obrońcami. Pazdan zmęczony po mistrzostwach, jeszcze z miesiąc urlopu by mu się przydało ???? Gdzie Paulinho czy Vela już mają rozegrane po 2 mecze w swoich klubach.
Spartak over 1.5 gola @2 bet563
Cyk dwójeczka ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +13
grabarz01 2,9K

grabarz01

Użytkownik
Dzisiejszy przeciwnik Legii to tylko Trnava ze Słowacji, nie dajmy się też zwariować. Ściągają jako letnie wzmocnienie Erika Grendela (Grendla?) z Górnika, który grał ogony. Trener co zrobił im mistrzostwo już został wychwycony przez CSKA Sofię. Jakby tylko Legia miała ogarniętego trenera tudzież człowieka, który mógłby w najprostszych słowach opisać taktykę grania, żeby cokolwiek zrozumieli to to jest zespół powiedziałbym jeden z lepszych w tej fazie rozgrywek. Kibice im nie wybaczą braku dwumeczu z Crveną.[/quote]
powodzenia, że ktoś ogarnięty grał Legię po 1,40. Jedynie janki stracą taśmę na ostatnim meczu dnia
To co zrobił gościu z Trencina co nie trafił na pustą to nie widziałem w meczach tegorocznych San Marińczyków i innych wynalazków.
Pierwszy gwałt za nami, jeszcze tylko 3. Co gorsza Trencin to będzie z wersji bdsm albo innego sadomaso
Bardzo często gram twoje typy bo w większości sytuacji masz rację dlatego dzisiaj zdziwiło mnie to co napisałeś o meczu Legii. Wiadome było,że to nie jest drużyna nie do przejścia ale jaką drużyną na dzień dzisiejszy jest Legia...Wiadomo po meczu każdy mądry ale akurat z twojej strony nie spodziewałem się takiej pewności co do Legii

RBR1one 557,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Ale sts z fortuna juz liczą hajsy ???? pilkarze Legii pewnie tez jakas premie dostana bo zasluzyli ???? wiele bym dal zeby sie dowiedzieć ile hajsu na rynku lezalo na tym meczu ????
Wez gosciu skoncz pisac te swoje wypociny ze wszedzie sa ustawki bo az sie nie chce tego czytac. Ty chyba wszedzie widzisz ustawke w kazdej sferze zycia.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Po zakonczeniu sezonu bylo wiadomo ze &quot;miszcz&quot; Polski czyli legia to jeden z gorszych w ostatnich 15 latach. Prawie co trzeci mecz w lidze to porazka. Zadnych konlretnych wzmocnien. Jezeli ktos liczyl na lm to na prawde ma duza wyobraznie. Ja mam obawy ze zaden zespol nie awansuje do le. A przeciez Boniek i eksperci sie ciedzyli ze liga wyrownana. Wyrownana tak tylko poziom marniutki. Nie ma zespolu ktory wygrywa lige w cuglach jak basel czy celtic.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom