wsc
Użytkownik
Adam Nawalka jest bliżej niż on sam myśli .Legia - Trnava BTS @2.43 kurs warty ryzyka
Adam Nawalka jest bliżej niż on sam myśli .Legia - Trnava BTS @2.43 kurs warty ryzyka
powodzenia, że ktoś ogarnięty grał Legię po 1,40. Jedynie janki stracą taśmę na ostatnim meczu dniaAle sts z fortuna juz liczą hajsy ???? pilkarze Legii pewnie tez jakas premie dostana bo zasluzyli ???? wiele bym dal zeby sie dowiedzieć ile hajsu na rynku lezalo na tym meczu ????
0:21:0 lekkie zdziwko. MecZ był na neutralu i tylko tyle ????
Aurora--Royal Pari(Boliwia)over 1.5
@3.60
5/6 kokinakis polamal sie z 40:15 w 1 gemie drugiego seta a pozniej juz trzymali podanie. Szkoda bo byla duza szansa na komplet.Tenis
Chardy -2,5 gema @1,79, Chardy @1,5
Fritz 2:0 @1,8
Kokinakis - Rubin o21,5 @1,64
Gasquet @1,73
Monfils @1,74
więcej propozycji w temacie, mam nadzieję że każdy wybierze coś dla siebie!????
Cyk dwójeczkaIdealnie wykorzystali brak Mączyńskiego na boisku. Akurat jego tam brakowało w tej sytuacji, zawodnik Spartaka kompletnie bez krycia. Swoją droga Legia mega dziury między pomocnikami i obrońcami. Pazdan zmęczony po mistrzostwach, jeszcze z miesiąc urlopu by mu się przydało ???? Gdzie Paulinho czy Vela już mają rozegrane po 2 mecze w swoich klubach.
Spartak over 1.5 gola @2 bet563
niżej już ciężko upaśćTrnava+0.5 @2,50
Bardzo często gram twoje typy bo w większości sytuacji masz rację dlatego dzisiaj zdziwiło mnie to co napisałeś o meczu Legii. Wiadome było,że to nie jest drużyna nie do przejścia ale jaką drużyną na dzień dzisiejszy jest Legia...Wiadomo po meczu każdy mądry ale akurat z twojej strony nie spodziewałem się takiej pewności co do Legiipowodzenia, że ktoś ogarnięty grał Legię po 1,40. Jedynie janki stracą taśmę na ostatnim meczu dnia
To co zrobił gościu z Trencina co nie trafił na pustą to nie widziałem w meczach tegorocznych San Marińczyków i innych wynalazków.
Pierwszy gwałt za nami, jeszcze tylko 3. Co gorsza Trencin to będzie z wersji bdsm albo innego sadomaso
Wez gosciu skoncz pisac te swoje wypociny ze wszedzie sa ustawki bo az sie nie chce tego czytac. Ty chyba wszedzie widzisz ustawke w kazdej sferze zycia.Ale sts z fortuna juz liczą hajsy ???? pilkarze Legii pewnie tez jakas premie dostana bo zasluzyli ???? wiele bym dal zeby sie dowiedzieć ile hajsu na rynku lezalo na tym meczu ????