grabarz01
Użytkownik
Ja mam pograne awans Trnavy, Rio Ave i Soligorska...Ceeeeeeeee wuuuuuuuuuuu... ???? ???? ???? ????
ktoś grał awans przedmeczowo słowaków? ????
Ja mam pograne awans Trnavy, Rio Ave i Soligorska...Ceeeeeeeee wuuuuuuuuuuu... ???? ???? ???? ????
ktoś grał awans przedmeczowo słowaków? ????
graja na pewno jest teraz jakas nowa formuła .
Tam jeszcze było ciekawiej bo napisałem, że mecz z Crveną będzie a w zasadzie byłby z wersji 50 na 50. Ale tak jak wynika z tekstu a przynajmniej powinno, być może źle to ubrałem w słowa że chodziło o jakość i potencjał wykorzystania takiej kadry w tym roku.Bardzo często gram twoje typy bo w większości sytuacji masz rację dlatego dzisiaj zdziwiło mnie to co napisałeś o meczu Legii. Wiadome było,że to nie jest drużyna nie do przejścia ale jaką drużyną na dzień dzisiejszy jest Legia...Wiadomo po meczu każdy mądry ale akurat z twojej strony nie spodziewałem się takiej pewności co do Legii
Lech wymęczy zamiast Soligorska TrenczynJa mam pograne awans Trnavy, Rio Ave i Soligorska...
Ehhh powinny smialo byc dwa plusy i minimum 17 goli w meczu.
Ktos tam powinien jednak z naszych awansowac ! :cwl::cwl::cwl::cwl::cwl::cwl:Po tej Legii to chyba trzeba zagrać Rio Ave, Trencin i Soligorsk Ako koło 25 wychodzi
Może tak będzie ja jednak zostaję przy swoim...Lech wymęczy zamiast Soligorska Trenczyn
Nie wrzuca.Zarabiaja na NAIWNYCH:cwl::cwl:Rio Ave + Trencin z podpórkami @2.40 bet563
Przecież to jest pewniejsze od tego, że Klafuric wyleci niedługo z Legii. Grać póki buki nie wrzucą pod lupę raz jeszcze polskiej piłki ????
1:0Nie wrzuca.Zarabiaja na NAIWNYCH:cwl::cwl:
Honduras 1 pół over 0.5
@2.93fortuna
wszystko fajnie słabych mozna kopać i poniżej ....ale co tak patrze na twoje bety w tym temacie to jeszcze + nie zaliczyłeś choć wszystkich wpisów nie sledze wiec...jest szansa ze któryś z polskich klubów odpali....i nie będzie mega kompromitacji- co najgorsze chyba trzeba sie z tobą zgodzić za Klafa przyjdzie Nawałka który pewnie da MP... cóż taka liga wszyscy narzekają a my ja wygrywamy...Rio Ave + Trencin z podpórkami @2.40 bet563
Przecież to jest pewniejsze od tego, że Klafuric wyleci niedługo z Legii. Grać póki buki nie wrzucą pod lupę raz jeszcze polskiej piłki ????
Po mojemu to Legia będzie biła głową w mur
Legia under 0.5 gola Kurs: 2.85
0-1Avai U23 - America MG U23 over 2,5 1.75
Avai U23 - America MG U23 gol 1 połowa tak 1.34
Avai U23 - America MG U23 over 1,5 1.24
Takie coś na 22:30 z BRAZYLI oby sie udało kolejny raz ,ale delikatnie nie ma co szaleć