matbie
Znawca - NBA
Wynik 0:1Port Melbourne vs Apia Tigers FFA Cup typ: Apia over 1,5 kurs: 2,2 (Etoto) 35 min i 0:0
Wynik 0:1Port Melbourne vs Apia Tigers FFA Cup typ: Apia over 1,5 kurs: 2,2 (Etoto) 35 min i 0:0
Dzieki Serdeczny kolego ???? ale czy ja kogos w tym momencie obrazam ? Uczucia religijne ? Preferencje seksualne? To tak jakbym pisal caly czas ze niebo jest niebieskie . Kto gra tenis i ma zmysl obserwacji ten laczy fakty.Zgłosiłem do admina żeby kolega odpoczął troszke od tego tematu i komentowania.
Każdy mecz sprzedajny, każdy ustawiony już od dłuższego czasu. Nie chce mi się tego czytać cały czas.
W teliwizji interentowej Ipla bedzie mozna wykupic pakiet caly.To nie typ, ale zapytam tu. Chodzi mi o LM w Polsacie. Czy musze coś dodatkowo wykupić czy jak to wygląda?
No ta dzisiaj jednakVerdasco wczoraj mnie nie zawiodl liczę , że dzisiaj też @2 w 1xbet.
A TV?W teliwizji interentowej Ipla bedzie mozna wykupic pakiet caly.
To musisz miec cyfrowy polsat.caly bajer na tym zeby ludzie musieli wziac.cyfrowy polsat
Mam. Dosyc duży pakiet. Wszystkie Eleveny HBO i inne. Z tego co pamiętam pakiet za 69złTo musisz miec cyfrowy polsat.caly bajer na tym zeby ludzie musieli wziac.cyfrowy polsat
To jak masz ten pakiet sportowy to raczej bedziesz mial juz za free ????Mam. Dosyc duży pakiet. Wszystkie Eleveny HBO i inne. Z tego co pamiętam pakiet za 69zł
Własnie nie wiem. Bo sporo tego troche za pięknie to wygladaTo jak masz ten pakiet sportowy to raczej bedziesz mial juz za free ????
1 gol po przerwie niestety zawiedli mnie strasznie ????Palmeiras U19 - Sarajevo FK U19 over 5,5 1.60
Palmeiras U19 - Sarajevo FK U19 over 6,5 2
Live oczywiście ten 1 powinien spoko wejść 2 na ryzyko za drobno
17:2 szkoda ze odpuscily ostatnia kwarte ale i tak pieknieNa 13:15 z pilki wodnej
Wlochy -17,5 @1,78
Under 24,5 w meczu @1,8
U25,5 @1,57
Zaraz za TobąCarballes Baena do piachu