damian1948
Użytkownik
Czy Lopez jest w stanie wziąć mecz?
Bylem zly bo prawie nigdy nie gram stad nic, zawsze swoje a wczoraj trzy analizy tutaj piekne przeczytalem a potem zobaczylem ze Ty grasz tez wiec dodalem to do swojego dubelka i mi wszystko spierdolilo, to myslalem ze mnie cos strzeli no i wystukalem emocje w klawiature, sorry za te epitety ale idzie sie zdenerwowac, mam nauczke na przyszlosc aby kontrolowac emocje a nie rzucac jak baba w ciazy, wierze ze dzis bedzie lepiej, a typy gram swoje pierwsze mysli czucia tak jak mi to idzie najlepiej, pozdroJeeest wrocil ???? . Mowilem ze tak bedzie. copper mi na priv cisnie ze chudy wjeb...hajs przez moje typy. A ja mu mowie ze g ... prawda bo on podal pierwszy przede mna. Prawda czy falsz ?
Po co mnie wciagasz w jakieś przepychanki. Ja do Chudego nic nie mam, w przeciwieństwie do Ciebie to równy gość. Sam mnie zaczepiasz od rana...cytuje co megalomanie mi napisałes... "Ja jestem wielbiony, mam poważanie a ty jestes scierwem, scierwiskiem wrednym parszywym jak buk ktorego karam codziennie. Wczoraj analizowalem 1.5h LM i wyszedlem na swoje. Jestem wielbiony przez ludzi ktorzy ssia moje typy. Te ponad 2 tys reput zdobylem w 3-4 miesiace za same typy od momentu jak mam temat. Masz jeszcze jakies pytania ,obiekcje ?ciau" No to ciau analizuj i niech ssią Twoje typy jak swoich nie mają...Jeeest wrocil ???? . Mowilem ze tak bedzie. copper mi na priv cisnie ze chudy wjeb...hajs wczoraj przez moje typy. A ja mu mowie ze g ... prawda bo on podal pierwszy przede mna. Prawda czy falsz ?
Moim zdaniem nie. Mayer zmoblizowany i przygotowany bo broni zeszłorocznej wygranej w tym turnieju, zresztą Monfilsa to lepiej nigdy nie graj bo to pajac i nie wiadomo co odwali. Grałem Leo +3,5 i w zasadzie już mogę księgować.Monfilsa ktoś ogląda ? Da radę się ogarnąć czy niekoniecznie ?
1:2Livorno---Ravenna btts
@2.50
Dzięki wielkie :yes:.Moim zdaniem nie. Mayer zmoblizowany i przygotowany bo broni zeszłorocznej wygranej w tym turnieju, zresztą Monfilsa to lepiej nigdy nie graj bo to pajac i nie wiadomo co odwali. Grałem Leo +3,5 i w zasadzie już mogę księgować.
oglądasz te mecze?
1:2Vladikawkaz--Nalchik over 2.5
@2.77
Szkoda czasu na oglądanie. ???? Oglądam kursy jakie wystawia zbuk ????oglądasz te mecze?
8:7 :dance::champagne:
tyle BP i nicLopez 2-0 @ 1.86
myślisz, że się popisałeś pisząc to. Weź mnie nie nudź na priv więcej bo szkoda mojego czasu.Po co mnie wciagasz w jakieś przepychanki. Ja do Chudego nic nie mam, w przeciwieństwie do Ciebie to równy gość. Sam mnie zaczepiasz od rana...cytuje co megalomanie mi napisałes... "Ja jestem wielbiony, mam poważanie a ty jestes scierwem, scierwiskiem wrednym parszywym jak buk ktorego karam codziennie. Wczoraj analizowalem 1.5h LM i wyszedlem na swoje. Jestem wielbiony przez ludzi ktorzy ssia moje typy. Te ponad 2 tys reput zdobylem w 3-4 miesiace za same typy od momentu jak mam temat. Masz jeszcze jakies pytania ,obiekcje ?ciau" No to ciau analizuj i niech ssią Twoje typy jak swoich nie mają...