roxandoo
Użytkownik
Osoba która mi w tym pomoże dopiero w weekend przyjedzie i wtedy będę już wiedział co i jaksprawdziles to co pisalem ? bo u mnie dziala bez problemow
Osoba która mi w tym pomoże dopiero w weekend przyjedzie i wtedy będę już wiedział co i jaksprawdziles to co pisalem ? bo u mnie dziala bez problemow
Ajax gram, ale bez rożnychgrac45 - robić dubelka w Ajax i Celtic over 8.5 rożnych ?
Araby w dupę 3:1Mechelen--Al Nasr
Al Nasr over 1.5 @2.77
Za ile te cuda załadować 10 czy 20 tys Szefie?:highhive::drunk:Jak jestes top 50 na świecie to nie dziwne,że tu robisz taką furorę i masz tylu fanów.:cwl::facepalm:25.07.2018
Celtic - Rosenborg 1 @ 1.44
Ajax - Sturm handicap + 1.5 typ: 2 @ 1.81
ako: 2.61
stawka: 5j
bukmacher: bet-at-home
myślę, że 2 zł, max 10 zł to odpowiednia stawka dla Ciebie ????Za ile te cuda załadować 10 czy 20 tys Szefie?:highhive::drunk:Jak jestes top 50 na świecie to nie dziwne,że tu robisz taką furorę i masz tylu fanów.:cwl::facepalm:
Kris_nh cytat:"Ja tu rządze, ja panuje na tym forum niepodzielnie, jestem czołowką bukmacherską w Polsce a na swiecie top 50 . dziekuj e za uwage"
Mi to na te Twoje super zayebyste bety nawet 2 zl byłoby szkoda...serio.Nie pisz do mnie bo teraz to juz jestem pewny,że Ty coś z głowa masz nie tak i szkoda mi czasu na czytanie tych Twoich wypocin.Poczekaj na live super zawodowcu i gwarantuje Ci,że złapiesz lepszy kurs na to ako i to pewnie grajac jeden z tych meczów a nie dwa w ako.myślę, że 2 zł, max 10 zł to odpowiednia stawka dla Ciebie ????
nie męcz normalnych ludzi, Twój pobyt tutaj jest męczący....Mi to na te Twoje super zayebyste bety nawet 2 zl byłoby szkoda...serio.Nie pisz do mnie bo teraz to juz jestem pewny,że Ty coś z głowa masz nie tak i szkoda mi czasu na czytanie tych Twoich wypocin.
nie zawsze live się doczeka, ale Ty wiesz lepiej, ja wiem kiedy czekać a kiedy grać pre. Nie ucz ojca dzieci robićMi to na te Twoje super zayebyste bety nawet 2 zl byłoby szkoda...serio.Nie pisz do mnie bo teraz to juz jestem pewny,że Ty coś z głowa masz nie tak i szkoda mi czasu na czytanie tych Twoich wypocin.Poczekaj na live super zawodowcu i gwarantuje Ci,że złapiesz lepszy kurs na to ako i to pewnie grajac jeden z tych meczów a nie dwa w ako.
spoko ja kończe temat ze swojej strony, na PW są już 4 podstrony tego, oczywiście Kuper zaczał bo ja nie zaczepiam ludzi od takkris_nh i copper te swoje wojenki jak macie ochotę to przenieście na priv, a nie na forum się przepychacie.