rozwiń tą mysljeżeli Szwedzi wygrają 3:2 lub wyżej ale jedną bramką to nawet wysokie zwycięstwo Niemców nie da im awansu bo w małej tabeli 3 zespołów będą najgorsze.
będzie Szwecja Meksyk i Niemcy po 6 pkt. I będzie mała tabelka, Niemy już mają 2:2 z tych meczów. Przy 3:2 dla Szwecji w meczu z Meksykiem Meksyk będzie miał 3:3 a Szwecja 4:4 w bramkachrozwiń tą mysl
oficjanie znalazłem tyle
- punkty uzyskane we wszystkich meczach grupowych;
- różnica bramek we wszystkich meczach grupowych;
- liczba zdobytych goli we wszystkich meczach grupowych
- punkty zdobyte w meczach grupowych pomiędzy zainteresowanymi drużynami;
- różnica bramek w meczach grupowych pomiędzy zainteresowanymi drużynami;
- liczba strzelonych goli w meczach grupowych pomiędzy zainteresowanymi drużynami;
takto kto wyjdzie z pierwszego miejsca szwecja ?
Obyś tylko teraz tego nie ujeba...na Brazil czy Argentynie ????A ja wam mowilem, ze mam czucie i niech nikt mi nie mowi,ze ostatnia akcja ze bla bla bla, mialo wejsc i weszlo czucia nie oszukasz, ja dzis gruuuuby plus masakra cudownie, mam nadzieje ze komus pomoglem, gratulacje KRISU bracie
4.55 w William HillPany po ile był win Niemcow po zejściu Boatenga?ktos pamięta?
Jest spora szansa że ustawią - zapewniają sobie awans, eliminują niemcy a dodatkowo 2 miejsce może okazać się lepsze niż 1 ale w trakcie meczów jeszcze o tym nie będą wiedzieć
w przypadku takiej samej liczby punktów trzech drużyn tworzy się małą tabelkę bez meczu z koreą tylko między zainteresowanymi drużynamiPierwsze liczą się bramki ze wszystkich spotkań, dopiero później między zainteresowanymi drużynami. Tak, że Niemcy napykają skośnookich i dziękuję