icanseeelvis
Użytkownik
ok po 8 ostatni lekkoTrynidad i Tobago +2,5 seta 2.00 bet365
Poprawiam po 2,62
ok po 8 ostatni lekkoTrynidad i Tobago +2,5 seta 2.00 bet365
Poprawiam po 2,62
64 min 2:1:cash::cash: ???? ????Torpedo Kutaisi over 1.5 gola
@2.10 grubiej
Do Barcy na miejsce Paulinho już ktoś przyszedł. Czytałem że Pjanica i Dybali Juve nie sprzeda. Pierwszy odchodzi Rugani za 40 mln do ChelseaJuve teraz musi cięcia zrobić, żeby to wszystko miało ręce i nogi. Higuain, Dybala, Pjanic czy Alex Sandro są na liście kilku klubów i jak wpadnie w miarę godna oferta to Juve odda z pocałowaniem ręki. O samym Dybali się mówi, że już Liverpool się czai jako alternatywa za Fekira, a Pjanic jak na moje to kwestia czasu i transfer do Barcy, szczególnie, że właśnie odpalili Paulinho ????
Przyszedł jakiś małolat z Brazylii. Nie wierze, że na tym skończą i to on miałby grać w podstawie od następnego sezonu. Barca już od jakiegoś czasu poluje na Pjanica, a takiej okazji jak teraz już mogą nie mieć. W dodatku sam Pjanic ma jakieś spory z Juve co do nowego kontraktu. Wszystko się układa w całość.Do Barcy na miejsce Paulinho już ktoś przyszedł. Czytałem że Pjanica i Dybali Juve nie sprzeda. Pierwszy odchodzi Rugani za 40 mln do Chelsea
Teoretycznie 343, a w praktyce to się okaże na boisku. Tak czy siak to ustawienie bardzo ofensywne także można chyba overki ładować ????1016726609766895619
Dziwny ten skład Belgii. Kto na drugim wahadle? Czy grają 433 i Vertonghen - Chadli boki obrony?
emocje byly 2 czy 3 szanse niewykorzystane ???? trzeci ugraja !ok po 8 ostatni lekko
Bellucci @3,10