>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
A 320

azael

Użytkownik
Juve teraz musi cięcia zrobić, żeby to wszystko miało ręce i nogi. Higuain, Dybala, Pjanic czy Alex Sandro są na liście kilku klubów i jak wpadnie w miarę godna oferta to Juve odda z pocałowaniem ręki. O samym Dybali się mówi, że już Liverpool się czai jako alternatywa za Fekira, a Pjanic jak na moje to kwestia czasu i transfer do Barcy, szczególnie, że właśnie odpalili Paulinho ????
Do Barcy na miejsce Paulinho już ktoś przyszedł. Czytałem że Pjanica i Dybali Juve nie sprzeda. Pierwszy odchodzi Rugani za 40 mln do Chelsea
Sharan/Sitak 5.80 Mam nadzieję że te amerykańskie łajzy polecą

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Do Barcy na miejsce Paulinho już ktoś przyszedł. Czytałem że Pjanica i Dybali Juve nie sprzeda. Pierwszy odchodzi Rugani za 40 mln do Chelsea
Przyszedł jakiś małolat z Brazylii. Nie wierze, że na tym skończą i to on miałby grać w podstawie od następnego sezonu. Barca już od jakiegoś czasu poluje na Pjanica, a takiej okazji jak teraz już mogą nie mieć. W dodatku sam Pjanic ma jakieś spory z Juve co do nowego kontraktu. Wszystko się układa w całość.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
1016726609766895619
Dziwny ten skład Belgii. Kto na drugim wahadle? Czy grają 433 i Vertonghen - Chadli boki obrony?
Teoretycznie 343, a w praktyce to się okaże na boisku. Tak czy siak to ustawienie bardzo ofensywne także można chyba overki ładować ????

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Ludzie nie ktos tylko Arthur. To jest przedzik. Zobaczycie, że bedzie w tym sezonie zamiatał na srodku w Barcelonie jak Marco Veratti.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ Francja - Belgia
over 4.5 ŻK @2.2 fortuna
+ bonus
W tym meczu albo grasz o MŚ albo cieszysz się z walki o 3-4 miejsce. Kartki będą czyszczone przed finałem więc teoretycznie droga wolna do kartkowania. W oby drużynach piłkarze niezwykle trudni do upilnowania, moim zdaniem będą kartki a boisko pokaże. Kurs jest satysfakcjonujący.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom