L
45K
lubuszanin
Użytkownik
67 min 2:1Ingulets Petrovo--Kramatorsk over 0.5 ht @2.52 . 0:0
[email protected]
67 min 2:1Ingulets Petrovo--Kramatorsk over 0.5 ht @2.52 . 0:0
[email protected]
Williams @1,92
Murray/Soares na papierze wydaja się mocnymi faworytami. Wygrali z nimi dość łatwo w maju na ziemi w Rzymie 6-3 6-4, w korespondencyjnym pojedynku na trawie Murray'e 3-0 ze Skupskimi a Klaaseny 0-2. I do tego rywale po morderczej pięciosetowej walce z Sousą i Mayerem(to akurat nie ma większego znaczenia bo w deblu i to na trawie niewiele sił się traci nawet w długich meczach). Grałem ich z rana mimo,że raczej debli nie ruszam i prawie nie śledzę.Sympatyczne ako.
Murray/Soares + Legia @2.53 bet563
Typy na zywo na maxa10.
Spotkanie: Alashker - Celtic
Typ: Celtic over 2.5 gola
Kurs: 2.62
Bukmacher: Bet365
11.
Spotkanie: KF Shkedija - TNS
Typ: TNS oferty 1.5 gola
Kurs: 7.00
12.
Spotkanie: Francja - Belgia
Typ: Karny w meczu
Kurs: 2.75
Podwójna.
13.
Typ: Francja nie wykorzysta karnego
Kurs: 19.00
14.
Typ: Belgia nie wykorzysta karnego
Kurs: 21.00
15.
Typ: Mecz rozstrzygnięty w karnych
Kurs: 6.00
Udanego wieczoru
:cash::cash::cash:
Rozlicze w nocy
Dziś:
2/7
Chwilę przed dodane, jak dla mnie ok!Typy na zywo na maxa
Ale że Hazard karnego nie strzeli? Już oddałeś siano bukowi ????
Jak na moje to biorą cały Wimbledon.Murray/Soares na papierze wydaja się mocnymi faworytami. Wygrali z nimi dość łatwo w maju na ziemi w Rzymie 6-3 6-4, w korespondencyjnym pojedynku na trawie Murray'e 3-0 ze Skupskimi a Klaaseny 0-2. I do tego rywale po morderczej pięciosetowej walce z Sousą i Mayerem(to akurat nie ma większego znaczenia bo w deblu i to na trawie niewiele sił się traci nawet w długich meczach). Grałem ich z rana mimo,że raczej debli nie ruszam i prawie nie śledzę.
wróże z fusów i jutro bedą typy w meczu Angolów z Chorwatami takie same... będzie karny, niewykorzystany karny, te same typy od początku mistrzostw, no ale prawdziwy typer gra wszystko jak leci, nie ma przerwyChwilę przed dodane, jak dla mnie ok!
Przynajmniej 1 mecz
Flora Tallin over 0.5 HT
@3
W bierki chybaStruffy biorą Wimbledon w deblu ;p
Ja mama w 1xbet na wszystko marże i limity że odechciewa się grać ale kombinuje i jakoś na tym wychodzę. Lepsze to niż na darmo grać w klonach jak potem nie wypłacąNIe mam wyboru. Tylko oni mają rzeczy (szczególnie z plażowki) których inni nie mają. A w 1xbecie mam tak dowaloną marże na plażówke, że nie ma to sensu.